СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР взяв участь в міжнородному дитячому турнірі на честь Олександра Філіпа. (ФОТО)

З 8-го по 10-те грудня в ужгородському краї проходив ювілейний десятий за ліком міжнародний турнір на честь відомого на всеукраїнських та собливо закарпатських теренах, тренера Олександра Філіпа.
Змагання проводились по футболістах вікової категорії U-10 (2008 р.н.) В турнірі брало участь 42 команди серед яких було 3 представники ужгородського СДЮСШОРу. Це СДЮСШОР U-10 та СДЮСШОР 2 U-10. Крім того серед учасників змагань була команда СДЮСШОР U-9, які проводили свої матчі проти старших на один рік суперників.
За підсумками трьох ігрових днів СДЮСШОРівці зайняли наступні місця. СДЮСШОР U-10 дев`яте місце, СДЮСШОР 2 U-10 шістнадцяте місце, СДЮСШОР U-9 тридцять третє місце. Додамо, що переможцем турніру стала команда з Вінниці “ВО ДЮСШ Блохіна – Беланова “.
Коментар тренера  СДЮСШОР U-10 Юрія Шукаля : “В цілому я задоволений цим турніром, адже хлопчики здобули важливу ігрову практику. Але також мушу сказати, що є моменти над якими нам потрібно наполегливо працювати. Особливо це стосується психології гравців, адже у вирішальних матчах проти київських команд “Фортуни” та “Starward” ми на жаль не змогли здобути потрібного нам результату. Ну і також мене не радують ці підсумкові місця, які ми посіли.”