СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершились матчі фінальної частини Новорічно-Різдвяного кубку з міні-футболу.

Як ми й раніше анонсували, 12 січня в ужгородському спорткомплексі “Юність” пройшли матчі фінальної частини Новорічно-Різдвяного кубку з міні-футболу. Нагадаємо, що змагання проходили у вікових категоріях U-13 та U-11. До фінальних матчів обидвох вікових категорій потрапили команди СДЮСШОР Ужгород.
U-13.
Команда СДЮСШОР Ужгород за підсумками жеребкування потрапила в групу “А”. Конкурентами ужгородців за вихід до півфінальних матчів були : ДЮФК «Мукачево-05», ДЮФК «Нарцис-Хуст», ДЮСШ (Берегово). На груповій стадії підопічні Миколи Фанти поступились ДЮФК «Мукачево-05» (0-1) та зуміли перемогти в матчах проти ДЮФК «Нарцис-Хуст» (3-1) та ДЮСШ Берегово (2-0) і потрапили у півфінал, де зіграли з ДЮФК «Мукачево-06». На жаль ужгородці продемонструвавши атакувальний футбол та створивши декілька гольових нагод, не зуміли використати свої моменти та мінімально поступились мукачівцям з рахунком 1:0. У матчі за 3-те місце на глядачів очікувало ужгородське дербі між СДЮСШОРом та “Зінедіном”. В основний час команди переможця не виявили і справа дійшла до пробиття післяматчевих пенальті. Одинадцятиметрові краще пробили гравці “Зінедіна” та перемогли з рахунком 2:1. Отож, за підсумками змагань СДЮСШОР Ужгород посідає 4-те місце в Новорічно-Різдвяному турнірі. Переможцем змагань стала команда ДЮФК «Мукачево-05».
Головний тренер СДЮСШОР Ужгород U-13 Микола Фанта : “На жаль я не задоволений результатом, хоча мушу зазначити, що моментами ми грали не погано та показували якісну гру. Особливо прикро за гру проти ДЮФК “Мукачева – 06” в якій ми створили декілька хороших моментів, але в цьому матчі нас підвела реалізація, та й пропустили ми зовсім не обов`язковий гол. Також нас підкосили кадрові проблеми, адже напередодні фінальних матчів декілька важливих гравців захворіли. В цілому команда старалась грати в комбінаційний та атакувальний футбол і якщо б не кадрові проблеми та краща реалізація своїх моментів то й результат був би кращий. “
U-11.
У віковій категорії U-11 СДЮСШОРівці також потрапили до групи “А”. Противниками ужгородців в цьому квартеті були : ДЮФК «Мукачево», ФК «Бронька» та ДЮСШ (Виноградів). Підопічні Анатолія Деревлянки набравши 7 очок впевнено зайняли перше місце в групі та пройшли груповий етап. У півфінальному матчі проти ужгородського “Олімпа” була напружена гра. СДЮСШОР мав декілька хороших моментів для взяття воріт, але втілити перевагу у голи не зумів. Натомість “Олімп” зміг забити гол та з рахунком 1:0 на свою користь вийти у фінал. Відповідно, СДЮСШОР мав зіграти матч за 3-те місце проти команди ДЮФК «Нарцис-Хуст». В цьому матчі молоді ужгородці взяли верх над хустянами та перемогли з рахунком 1:0, тим самим забезпечивши собі бронзові нагороди. Переможцем змагань стала команда ДЮФК «Мукачево». Також приємно констатувати, що звання найкращого захисника турніру отримав гравець СДЮСШОРу Іван Каузьма. 
Головний тренер СДЮСШОР Ужгород U-11 Анатолій Деревлянка : “В загальному я задоволений тим як команда зіграла на цьому турнірі. Шкода, що не ми не зайняли перше місце, але на це повпливала відсутність декількох важливих гравців, які на жаль були травмовані. Якість гри та відношення хлопчиків до цих змагань мені сподобалось. Але звичайно в нас ще є над чим працювати. “