СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс 13-го туру ДЮФЛ України.

21 квітня команди СДЮСШОР Ужгород зіграють свої матчі 13-го туру в рамках чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-16. СДЮСШОР (Ужгород) –  ФК “Львів”  (Львів)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
З першого погляду на турнірну таблицю може здатись, що фаворитом цього матчу будуть гості, адже ФК “Львів” займає 4-те місце, а СДЮСШОР 6-те. Однак, це не зовсім так. По-перше, на користь СДЮСШОР буде відігравати фактор домашнього поля та “рідних стін”. По-друге, останній свій матч львів`яни програли з рахунком 1:0 команді 
BRW-ВІК (Володимир- Волинський), натомість ужгородці на виїзді переконливо перемогли “Буковину” з Чернівців з рахунком 3:0, а це свідчить, що моральний та психологічний стан зараз кращий в команді СДЮСШОР. Всі ці факти говорять про одне. Протистояння цих двох команд буде по-справжньому непередбачуваним та цікавим. 
U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – ФК “Львів”  (Львів)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Ужгородці в цьому матчі повинні здобувати 3 очки. Нагадаємо, що в турнірній таблиці СДЮСШОР після 12-го туру піднявся на 2-ге місце, натомість ФК “Львів” посідає 6-те. А в матчі першого кола між цими командами, підопічні Тараса Вайданича у Львові здобули перемогу з рахунком 2:0. 
U-17. Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород) 
Початок матчу в 12.00
м. Чернівці.
СДЮСШОР у минулому турі на власному полі здобув важку перемогу з рахунком 1:0 над командою 
BRW-ВІК (Володимир- Волинський), це означає, що команда В`ячеслава Пінковського зараз у хорошому моральному стані, а Чернівці на виїзді програли команді ФК “Львів” з рахунком 5:1. Крім того ужгородці у турнірній таблиці знаходяться на одну сходинку вище ніж “Буковина”. І тому мають всі шанси на позитивний результат в цій грі. 
U-15.“Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
м. Чернівці
Підопічних Михайла Стегури очікує важка гра. У турнірній таблиці “Буковина” посідає 4-те місце, СДЮСШОР 6-те. Обидві команди в минулому турі здобули перемоги. Одним словом матч обіцяє бути безкомпромісним.