СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14.СДЮСШОР перемагає ФК «Львів» та продовжує переможну ходу.

Фотозвіт цього матчу дивіться ТУТ.
21-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” відбувались 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України. Ужгородський СДЮСШОР вдома приймав команду ФК “Львів” . У другому матчі на поле вийшли футболісти вікової категорії U-14. СДЮСШОР являвся повноцінним фаворитом цього матчу, адже після перемоги в 12-му турі підопічні Тараса Вайданича піднялись на 2-ге місце в турнірній таблиці, а ФК “Львів” посідав 6- те місце. Також слід згадати, що в матчі першого кола між цими командами, СДЮСШОР на виїзді впевнено переміг львів’ян 2:0.
З самого початку першого тайму територіальною перевагою заволоділи господарі і вся гра точилась поливині поля гостей. Перший небезпечний момент СДЮСШОР створив на 12-ій хвилині. Кічун Євген з-за меж штрафного майданчику сильно пробив по воротах, але воротар львів’ян Кітор Роман відбив цей постріл на кутовий. З того ж кутового міг бути відкритий рахунок. Крижан Іван виграв верхову боротьбу, однак не зумів влучити головою в рамку воріт з 7-ми метрів. За декілька хвилин нападник СДЮСШОР Селеш Крістіан, вийшов на побачення з воротарем і пробив в дальній від кіпера кут, але м’яч пролетів мимо воріт. На 29-ій хвилині ужгородці мали найреальніший момент для взяття воріт. Той таки Селеш Крістіан скористався помилкою захисника і перехопивши м’яч перекинув голкіпера, але вже з самої лінії порожніх воріт, захисник ФК “Львів” Кухта Юрій вибив м’яча і врятував своїх партнерів від неминучого голу. 
В другому таймі СДЮСШОР продовжував тиснути на свого противника. На 34-ій хвилині Грись Максим пробивав з гострого кута, але м’яч пролетів над перекладеною. На 41-ій хвилині стався дуже важливий епізод цього матчу. Нападник господарів Селеш Крістіан вийшов на побачення з голкіпером, прокинув його, і вже збирався наносити гольовий удар по порожніх воротах львів’ян, але воротар гостей Кітор Роман зробив підніжку нападнику і збив його. Арбітр за позбавлення суперника очевидної можливості забити гол, без роздумів показав червону картку голкіперу гостей та назначив штрафний удар. З цього ж штрафного удару ледь не забив гол Черевко Олександр, але м’яч після його удару на жаль пролетів над дев’яткою воріт. На 47-ій хвилині ФК «Львів» зумів небезпечно відповісти. Бачинський Олег небезпечно пробивав з 25-ти метрів, м’яч влучив в перекладину. На 49-ій хвилині СДЮСШОР відкрив рахунок в матчі. Після метушні в штрафному майданчику львів’ян м’яч відскочив до Селеша Крістіана, який сильно розстріляв воротаря гостей з 4-ох метрів. 1:0 СДЮСШОР повів в рахунку. Підопічні Тараса Вайданича на забитому голі не зупинялись і продовжували атакувати, щоб подвоїти свою перевагу. За декілька хвилин до завершення матчу ужгородці мали ще один стовідсотковий момент. Крільо Юрій спритно обіграв захисника, вийшов один-на-один з воротарем, але забити гол не зумів, Бучай Савас відбив м’яч і перевів його на кутовий.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди СДЮСШОР Ужгород з рахунком 1:0, хоча по-правді кажучи рахунок в цьому матчі міг бути значно більшим на користь підопічних Тараса Вайданича.
СДЮСШОР Ужгород : ФК “Львів” Львів  1 : 0
Гол :  Селеш К. 49хв.