СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. СДЮСШОР чемпіон західної зони чемпіонату ДЮФЛ України.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
26-го травня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР в рамках заключного 18-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України вдома приймав “УФК-Карпати” з міста Львів. Після матчу старших складів на поле вийшли гравці молодшої вікової категорії U-14. До цього матчу була прикута дуже велика увага, адже на полі зійшлись дві найкращі команди турнірної таблиці, які і мали вирішити між собою хто з них займе перше місце, а хто буде другим. Перед матчем на лідируючій позиції знаходились підопічні Тараса Вайданича, які у своєму активі мали 41 заліковий бал, натомість львів’яни мали на одне очко менше і посідали 2-ге місце. До матчу обидві команди підходили з чудовим настроєм, адже і СДЮСШОР і «УФК-Карпати» в минулому турі здобули переконливі перемоги. Тож цей матч обіцяв бути безкомпромісним та інтригуючим.    
Перший тайм пройшов дуже нервово. На футбольному полі було багато чоловічої боротьби, багато фолів та в основному вся гра точилась в центральній частині поля. Ужгородський СДЮСШОР здебільшого більше володів м’ячем, але у першому таймі справа до гольових моментів з боку обох команд не дійшла. Чудову гру у складі господарів демонстрував Макара Богдан, який тримав власний захист команди під своїм контролем та не давав нападникам противника «вільно дихати» у воріт СДЮСШОР. Також активним у атакувальній ланці був Кічун Євген.
Другий тайм краще розпочали підопічні Тараса Вайданича. Вже на 31-ій хвилині після прострілу з правого флангу Селеш Крістіан, прийняв та обробив м’яч і пробив з 15-ти метрів зовсім трохи вище воріт. Рахунок в матчі відкрили гості на 41-ій хвилині. Після навісу зі штрафного удару Кукурудза Вадим виграв верхову боротьбу і головою забив гол. Після пропущеного голу СДЮСШОР не знітився, а навпаки йще активніше почав атакувати. Така настирливість принесла забитий гол. В середині другої половини матчу на 45-ій хвилині Селеш Крістіан виграв боротьбу за м’яч в захисника львів’ян, вибіг на побачення з воротарем гостей і чудово пробив в протилежний від кіпера кут. Гарний гол від найкращого бомбардира ДЮФЛ України Селеша Крістіана, змусив трибуни «вибухнути» від радості. Після забитого голу ужгородці без особливих проблем довели матч до кінця та втримали потрібний для себе нічийний результат.
Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував нічию 1:1, яка принесла СДЮСШОР підсумкове одноосібне перше місце у Вищій Лізі, ДЮФЛ України серед команд вікової категорії U-14, групи -4.
Керівництво та весь тренерський склад ужгородського СДЮСШОР, Вітає команду СДЮСШОР U-14 та її тренера Тараса Вайданича із заслуженим чемпіонством у західній зоні чемпіонату ДЮФЛ України. Це безперечно велика та важлива подія для нашої школи та всього дитячо-юнацького футболу Закарпаття.
Хочемо подякувати за підтримку всім гілкам влади Закарпатської області, Керівництву Управління молоді та спорту та Керівництву Федерації Футбол Закарпаття.
І звичайно величезне та щире спасибі висловлюємо всім батькам юних футболістів цієї команди. Ваша підтримка впродовж сезону допомогла команді добитись такого чудового результату. Це наша спільна перемога.
“ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ ДО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ”.
СДЮСШОР Ужгород : «УФК-Карпати» Львів  1 : 1
Голи : Кукурудза В. 39хв. – Селеш К. 45хв.