СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. УФК-Карпати перемагають СДЮСШОР

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
26-го травня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР в рамках заключного 18-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України вдома приймав “УФК-Карпати” з міста Львів. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16. Якщо дивитись на турнірну таблицю, то львів’яни займають перше місце, натомість ужгородці на 6-му місці. Однак СДЮСШОР цей матч проводив в якості господаря і всім відомо, що перед власними вболівальниками підопічні Володимира Мухлиніна завжди грають з великим бажанням і добиваються позитивного результату.
Перший тайм активніше розпочали гості. Їм і судилось відкрити рахунок в матчі. На 3-ій хвилині Сущак Назар прострілив з правого флангу і Кривенко Давид без перешкод замкнув цей пас на дальній стійці. Ужгородці після пропущеного голу почали активніше йти в атаку. На 11-ій хвилині Ганич Дмитро вивів Коваля Станіслава на побачення з воротарем, однак Станіслав не зміг реалізувати цей момент. Вже через хвилину Бакша Мартін взяв ініціативу на себе, обіграв трьох суперників і небезпечно пробив, але чудово зіграв воротар гостей Борисенко В’ячеслав, який відбив удар. Натиск СДЮСШОРу посилювався і вже на 19-ій хвилині рахунок на табло став нічийним. Коваль Станіслав ввірвався в штрафний майданчик суперника і невідпорно та результативно пробив в дальній від кіпера кут. Через декілька хвилин вже гості створили небезпечний момент. Навіс з лівого флангу завершував Сущак Назар, однак м’яч пролетів трохи вище воріт. Вже під кінець першого тайму «УФК-Карпати» вийшли вперед. Навіс з кутового замкнув Гулевський Денис.
Другий тайм краще розпочали підопічні Володимира Мухлиніна. Вони більше володіли м’ячем, та шукали шляхи до воріт гостей. І на 50-ій хвилині після чудового пасу на 35 метрів від Бакши Мартіна, м’яч отримав Зізич Андрій, який на швидкості втік від опонентів і вдало пробив в дальній від воротаря кут. Рахунок на табло став 2:2. Однак на жаль рахунок не довго був нічийним. На 54-ій хвилині гості знову вийшли вперед. Радилецький Юрій вивів один-на-один з воротарем Кривенка Давида, який обіграв кіпера і в порожні ворота забив гол. Після цього команди провели багато замін, а гості змогли йще 3 рази відзначитись у воротах СДЮСШОР. Результативні удари на рахунку Радилецького Юрія, Балога Ярослава та Слюсара Дениса.
Як підсумок, «УФК-Карпати» перемагають з рахунком 6:2.
СДЮСШОР Ужгород : «УФК-Карпати» Львів  2 : 6
Голи : Коваль С. 19хв, Зізич А. 50хв. – Кривенко Д. 4хв, 53хв, Гулевський Д. 36хв, Радилецький Ю. 56хв, Балог Я. 72хв, Слюсар Д. 74хв.