СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. Гарапко приносить СДЮСШОРу путівку у фінальну частину ДЮФЛ України.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
9-го червня на ужгородському стадіоні “Спартак” СДЮСШОР U-14 в рамках матчів play off за право участі у фінальній частині Дитячо-юнацької футбольної ліги України вдома грав матч-відповідь проти “Барси” з міста Суми. Нагадаємо, що перший матч завершився нульовою нічиєю, однак в цій грі саме ужгородці здебільшого володіли ігровою ініціативою. А в чемпіонаті ДЮФЛ України, «Барса» у своїй зоні посіла 4-те місце, натомість СДЮСШОР впевнено виграв перше місце в західній зоні ДЮФЛ Україні. Тому підопічні Тараса Вайданича мали всі передумови для переможного результату в цій грі.
СДЮСШОР з самого початку матчу заволодів територіальною перевагою на футбольному полі. І вже на 9-ій хвилині створив чудовий момент. Макара Богдан пройшов по лівому флангу і прострілив на Кічуна Євгена, який бив по воротах з 12-ти метрів, однак захисник гостей заблокував цей удар. Рахунок в цьому матчі судилось відкрити саме ужгородцям. На 13-ій хвилині Крільо Юрій на швидкості пройшов опонентів і прострілив на Гарапко Петра, який холоднокровно в один дотик результативно пробив з 10-ти метрів. За декілька хвилин той таки Гарапко Петро відкинув на Селеша Крістіана. Крістіан з лету спіймав м’яч, але пробив трохи вище воріт. На 22-ій хвилині активний Гарапко Петро пройшов по правому флангу і сильно бив по воротах суперника з гострого кута, однак воротар гостей Закратий Дмитро зумів відбити цей удар. На останній хвилині першого тайму Кічун Євген прекрасно пробивав зі штрафного удару з 25-ти метрів, але м’яч влучив в хрестовину воріт.
У другому таймі підопічні Тараса Вайданича не послаблювали натиск на ворота сумчан і продовжували активно атакувати. На 34-ій хвилині Макара Богдан віддав хитрий пас на Крільо Юрія, який своїм ударом влучив у перекладину воріт. Також слід відзначити Черевко Олександра, який вийшовши на поле у другому таймі чудово ввійшов у гру і неодноразово створював небезпеку біля воріт «Барси». До прикладу саме Олександр на 45-ій хвилині взяв на себе ініціативу, обіграв декількох опонентів і сильно пробивав по воротах, однак влучив у зовнішню сторону сітки воріт. Відразу СДЮСШОР створив йще один гольовий момент. Крижан Іван віддав прекрасний пас на Кічуна Євгена і Євген технічно перекинув воротаря, але вже біля самої лінії воріт захисник гостей Грек Володимир підстрахував свого воротаря і вибив м’яча далеко за межі воріт. На 52-ій хвилині Крільо Юрій сильно пробивав з 17-ти метрів, однак м’яч вже в третє в цьому матчі влучив в перекладину. Під кінець матчу ледь не єдиний небезпечний момент в цій зустрічі створила «Барса». Після навісу з кутового Грек Володимир пробивав головою, однак Лабатій Валентин в карколомному стрибку відбив цей удар.
За декілька миттєвостей пролунав фінальний свисток арбітра, який зафіксував перемогу СДЮСШОР над «Барсою» з рахунком 1:0. Хоча підопічні Тараса Вайданича в цьому матчі могли забивати значно більше голів, адже створених моментів було дуже багато. Ця перемога вивела команду СДЮСШОР U-14 у фінальну частину Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
СДЮСШОР Ужгород – «Барса» Суми  1 : 0
Голи : Гарапко П. 13хв.
Головний тренер СДЮСШОР U-14 Тарас Вайданич : “Емоції зараз дуже позитивні, ми всі раді, що нам вдалось виграти цю гру і отримати путівку у фінальну частину ДЮФЛ України, однак на мою думку рахунок на табло повинен був бути значно більшим на нашу користь, адже ми сьогодні створили дуже багато гольових нагод і тільки одного разу забили. На тренуваннях обов`язково попрацюємо над реалізацією моментів.”
Також хочемо вам повідомити, що сьогодні відбулось жеребкування фінальної частини ДЮФЛ України, яка пройде в селищі Щасливе, що біля Києва з 14-го по 23-тє червня. За підсумками жеребу СДЮСШОР потрапив до групи «B» :
«Чорноморець» (Одеса)
«Скала» (Моршин)
«Динамо» (Київ)
СДЮСШОР (Ужгород)
Група «А» :
«Шахтар» (Донецьк)
«Карпати» (Львів)
УФК «Дніпро» (Дніпро)
УФК «Карпати» (Львів)
Керівництво, тренерський склад та колектив СДЮСШОР, вітає нашу команду вікової категорії U-14 (хлопчики 2004 р.н.) та її тренера Тараса Вайданича із виходом до фінальної частини  ДЮФЛ України, бажає спортивного везіння та переможних результатів у матчах, що відбудуться у селищі Щасливе.
“ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ ДО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ”.
Цей успішний результат команди СДЮСШОР U-14 є не випадковим, адже за останні декілька років для команд СДЮСШОР створені чудові умови для проведення навчально-тренувального процесу та матчів Всеукраїнського та Міжнародного рівня на стадіонах “Спартак”, с. Середнє, “Автомобіліст”, “Авангард” та в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів, де окрім цього наші гравці, які в складах команд U-17, U-16, U-15, U-14 приймають участь в чемпіонаті ДЮФЛ України мають прекрасні умови для проживання, харчування та навчання. Всі команди СДЮСШОР забезпечені необхідним спортивним інвентарем та екіперуванням, що допомагає тренерам якісно проводити навчально-тренувальний процес. Також слід зауважити, що успіх будь-якої футбольної команди на нашу думку неможливий без кропіткої та самовідданої праці тренерів, але для цього вони мають володіти відповідними знаннями. Тому, керівництво СДЮСШОР допомагає тренерам здобувати ці знання і підвищувати свій рівень на тренерських курсах. Важливим фактором розвитку та успіхів СДЮСШОР є всебічна підтримка Закарпатської обласної адміністрації, Закарпатської обласної ради, Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, Федерації Футболу Закарпаття, загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів в м. Ужгород, батьків наших юних футболістів, а також меценатів, яким небайдужий розвиток дитячо-юнацького футболу Закарпаття. Приємною подією для СДЮСШОР є підписання угоди про співпрацю з новоутвореною Академією футболу “Карпатія” підтримку якої ми вже відчуваємо. Хочеться відмітити, що завдяки цій співпраці наші вихованці після закінчення школи зможуть продовжувати свою кар’єру у професійних командах Угорщини та України. Також нещодавно СДЮСШОР підписав угоду про співпрацю з футбольним клубом “Минай”, яка будемо надіятись принесе користь дитячо-юнацькому футболу Закарпаття. 
Щиро дякуємо за підтримку ! ! !