СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 перемагає на турнірі “Varosh Cup”.

30-го червня на стадіоні футбольного клубу Минай, відбувся дитячий футбольний турнір “Varosh Cup”. У змаганнях прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи.
СДЮСШОР U-10 у цих змаганнях виступав двома командами. У групі “А” СДЮСШОР-2 посів друге місце, а в групі “В” СДЮСШОР-1 посів перше місце. Цікавим видався той факт, що в одному з двох півфінальних матчів на полі зустрілись обидві наші команди, СДЮСШОР-1 грав проти СДЮСШОР-2. Основний час цього матчу закінчився нульовою нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці команди СДЮСШОР-1. У фінальному матчі глядачі побачили багато голів і в результаті підопічні Юрія Шукаля здобули перемогу з рахунком 4:3. Таким чином команда СДЮСШОР-1 здобуває перемогу на турнірі “Varosh Cup”, а приз найкращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОР-1 Микита Боднар. 
Також відзначимо, що під час обідньої перерви на стадіоні відбувався цікавий конкурс «Crossbar Challenge». На цей конкурс запрошували по одному представнику з кожної команди, які змагались на влучність, а саме потрібно було п’ятьма м’ячами влучити з 9 метрів у перекладину воріт. І в цьому конкурсі кращим став воротар СДЮСШОР-2 Дмитро Прокопець.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Юрій Шукаль : “Дуже приємно, що мої підопічні здобули перемогу на цьому турнірі. Ми отримали задоволення від цих змагань, адже дітки отримали багато ігрової практики. Також хочу відмітити, що я абсолютно задоволений тим, як виступили обидві наші команди”.
Керівництво СДЮСШОР вітає нашу команду вікової категорії U-10 та її тренера Юрія Шукаля з перемогою на турнірі “Varosh Cup”.