СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР в кінці матчу програє «Прикарпаттю».

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!

08 вересня розпочався новий сезон 2018-19рр. Вищої ліги, чемпіонату ДЮФЛ України. У першому турі ужгородський СДЮСШОР зустрічався з командою «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Зазначимо, що команди вікових категорій U-17 та U-16 грали в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-15 та U-14 в Івано-Франківську. Після матчу молодших складів на поле вийшли старші футболісти, а саме гравці вікової категорії U-17. У літнє міжсезоння команда Володимира Мухлиніна також добряче оновила свій склад. Вболівальники СДЮСШОР вже мали можливість оцінити рівень новачків на міжнародному турнірі Андрія Гаваші. Саме на цих престижних змаганнях підопічні Володимира Мухлиніна продемонстрували якісну гру і чудовий результат, зайнявши друге місце. Не дивно, що вболівальники очікували від ужгородців виключно перемоги в першому турі.
Обидві команди розпочали цей матч досить спокійно. З перших хвилин ніхто не збирався з усіх сил бігти в атаку. Перший момент був на 6-ій хвилині. Після навісу з кутового гравець «Прикарпаття» Цюпер Олександр головою пробивав з 5-ти метрів, але Бистрицький Кирил підстрахував свого воротаря і вибив м’яча з воріт. Вже через хвилину СДЮСШОР відповів небезпекою. Роботишин Василь вийшов на побачення з воротарем гостей, пробивав в ближній кут, однак кіпер зумів зреагувати на цей удар. Наступний небезпечний момент був біля воріт господарів. Лазар Мирослав обіграв воротаря і вже хотів бити по порожніх воротах, але на щастя чудово і надійно зіграв захисник ужгородців Терлецький Олександр, який в останній момент вибив м’яча з-під ніг нападника. Кінцівку першого тайму краще провели гравці СДЮСШОР, але гольових моментів створити не зуміли.  
Другий тайм дуже активно розпочали підопічні Володимира Мухлиніна і вже на 46-ій хвилині Мердєєв Вадим віддав чудовий пас на Роботишина Василя, який вийшов один-на-один з воротарем, але на жаль переграти кіпера гостей не зміг. А вже на 56-ій хвилині ужгородці відкрили рахунок в матчі. Зізич Андрій пройшов по правому флангу і зробив вивірений пас на Бакшу Мартіна , який на дальній стійці вдало замкнув цей простріл і вивів свою команду вперед. За декілька хвилин той таки Зізич Андрій  втік від захисників і з 13-ти метрів бив в дальній кут, однак воротар гостей зреагував на цей удар. На 83-ій хвилині стався переломний момент матчу. Саме тоді півзахисник гостей Гречанюк Назар  чудово пробив з 27-ми метрів під перекладину воріт ужгородців. «Прикарпаття» відновило паритет в матчі. Після забитого голу гості наполегливіше почали атакувати і на 87-ій хвилині вийшли вперед. Лазар Мирослав вийшов на побачення з воротарем і результативно пробив в дальній від кіпера кут.
Таким чином «Прикарпаття» здобуває  перемогу з рахунком 2:1.    
Також повідомляємо вас, що команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 грали на виїзді в Івано-Франківську. Команда СДЮСШОР U-14 перемогла свого суперника “Прикарпаття” з рахунком 1:0. Єдиний результативний удар на рахунку Чепканича Олександра, який вдало виконав штрафний удар. В цілому ужгородці володіли територіальною перевагою і мали йще декілька хороших моментів для взяття воріт. Однак, як зазначив після гри тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : “Результат по грі.”  
В іншому матчі СДЮСШОР U-15 на жаль не зумів перемогти своїх однолітків з Івано-Франківска, хоча гольових моментів для ужгородців було дуже багато. Декілька чудових нагод мали : Ковчар Ігор та Кічун Євген. В цілому юні ужгородці впродовж всього матчу володіли ігровою ініціативою. В підсумку нічия 0:0. Тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич після гри сказав : ” На жаль в цьому матчі нас підвела реалізація. Моментів для перемоги в нас було більш ніж достатньо.”