СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР не зустрів супротиву з боку ДЮСШ

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
15-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 2-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із тернопільського ДЮСШ. У першому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-14. Нагадаємо, що в першому турі підопічні Миколи Фанти здобули виїзну перемогу проти Івано-Франківського «Прикарпаття» з рахунком 1:0. Натомість тернопільчани вдома поступились моршинській «Скалі» з погромним рахунком 6:0. Саме по цьому показнику СДЮСШОР сприймався, як фаворит суботнього протистояння.
З самого початку матчу ініціативою на футбольному полі заволоділи ужгородці. Вже на 5-ій хвилині Пімінов Мирослав сильно пробив з 25-ти метрів, однак м’яч оминувся зі стійкою воріт. За декілька хвилин нападник господарів Чепканич Олександр виграв верхову боротьбу і з 8-ми метрів небезпечно пробив, але знову мимо воріт. СДЮСШОР продовжував домінувати, особливо активним був Годя Дмитро, який неодноразово брав на себе ініціативу і постійно загострював гру біля воріт суперника. На 25-ій хвилині господарі нарешті зуміли відкрити рахунок в матчі. Той таки Годя Дмитро обіграв двох опонентів, змістився з лівого флангу в центр і віддав точний пас на Чепканича Олександра. Олександр не забарився і першим дотиком відправив круглого в сітку воріт. Перший тайм так і закінчився при повній ігровій перевазі підопічних Миколи Фанти.
Другий тайм краще розпочали СДЮСШОРівці і вже на 38-ій хвилині Годя Дмитро подвоїв перевагу своєї команди, майстерно виконавши штрафний удар. За декілька хвилин Чепканич Олександр втік від захисника і пробив в дальній від воротаря кут, тим самим встановивши рахунок в матчі 3:0. В середині другого тайму активний Годя Дмитро змусив захисників сфолити на собі в штрафному майданчику суперника і арбітр без вагань вказав на позначку. Вирок арбітра вдало виконав Кобеляш Ігор. Взагалі у другому таймі було враження, що на полі була тільки одна команда. Крім забитих голів гравці СДЮСШОР мали йще декілька можливостей щоб збільшити свою перевагу, але не вдалось.
Як підсумок, переконлива перемога підопічних Миколи Фанти з рахунком 4:0.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : “Це наш перший домашній матч в чемпіонаті ДЮФЛ України і нам дуже хотілося перед власними вболівальниками продемонструвати видовищну гру. Зрештою так і вийшло. Результатом і тим як поставились хлопчики до цього матчу я дуже задоволений. Хоча чесно кажучи голів у цьому матчі могло бути значно більше, якщо б ми реалізували всі наші нагоди.”