СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Безкомпромісна та напружена нічия між СДЮСШОР та УФК-Карпати.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
22-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 3-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із львівського УФК. У першому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-16. СДЮСШОР у своєму активі перед цією грою мав 3 очки, натомість їхній опонент зі Львова 4. Гра обіцяла бути напруженою та безкомпромісною.
Матч розпочався досить рівно і жодна з команд не спішила атакувати з перших хвилин. Перший в матчі небезпечний момент створили СДЮСШОРівці. На 3-ій хвилині Гивчак Богдан небезпечно подав зі штрафного удару, однак ніхто з господарів не зумів замкнути цей навіс і м’яч пролетів над дев’яткою воріт УФК. Наступний свій шанс ужгородці використали сповна. На 19-ій хвилині Січка Мар’ян із-за меж штрафного майданчика сильно та невідпорно пробив у нижній кут. Як кажуть в таких моментах «Без шансів для воротаря». Через дві хвилини підопічні Михайла Стегури забили другий гол. Навіс зі штрафного удару чудово замкнув Ткач Денис, який головою пробив у дальній від кіпера кут. Чудовий початок матчу для СДЮСШОР. Після другого пропущеного голу львів’яни активізувалися і стали наполегливіше атакувати, однак захисники СДЮСШОР без особливих проблем відводили небезпеку від власних воріт. Вже під кінець першого тайму під час кутового удару гравці Ужгороду залишили без нагляду Дурдаса Андрія, який з 5-ти метрів головою відправив м’яч в сітку воріт. Перший тайм закінчився при перевазі господарів 2:1.
Із самого початку другого тайму гості почали насідати на ворота СДЮСШОРа. Ужгородці грали від оборони і потрібно зазначити, що це в них дуже не погано виходило. На підступах до штрафного майданчику гравці УФК майже не мали вільного простору. Часом чудову реакцію демонстрував воротар СДЮСШОР Юрченко Єгор, який самовіддано грав на останньому рубежі. Всередині другого тайму львів’яни все ж таки домоглись свого і забили другий гол. Результативний удар на рахунку Хйань Максим. «УФК-Карпати» після забитого голу продовжували атакувати, але підопічні Михайла Стегури самовіддано діяли в обороні, що дозволило зберегти рахунок.
В результаті цікавий та безкомпромісний матч закінчився нічиєю  2:2.