СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Важлива перемога для СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
29-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 4-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із львівського УФК. У першому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-14. Ужгородська команда у турнірній таблиці ділила перше місце із ФК «Львів». УФК-Карпати посідали 4-те місце. У минулому турі підопічні Миколи Фанти на виїзді без особливих проблем обіграли хмельницьке «Поділля» з рахунком 4:1, а УФК вдома розписало мирову 2:2 із моршинською «Скалою». Ці показники давали привід вболівальникам СДЮСШОР надіятись на переможний результат у цьому матчі.
Перший небезпечний момент створили господарі на 9-ій хвилині. Кобеляш Ігор прекрасно пробив з 25-ти метрів зі штрафного удару, але перекладина воріт врятувала львів’ян від неминучого голу. Вже на 16-ій хвилині підопічні Миколи Фанти вийшли вперед. СДЮСШОР скористався позиційною помилкою карпатівців і Годя Дмитро віддав чудовий пас на Бучка Віталія, який в один дотик перекинув воротаря і вивів свою команду вперед. Після пропущеного голу гості намагались більше володіти м’ячем, однак ніяких дивідендів їм це не принесло. Захист ужгородців діяв безпомилково і не давав багато вільного простору гравцям УФК.
В дебюті другого тайму УФК-Карпати забили гол. Результативний удар на рахунку Фетька Олександра. Однак гості довго не раділи, адже на 46-ій хвилині Годя Дмитро накрутив свого опонента і віддав пас на Чипканича Олександра, який з 10-ти метрів пробив і м’яч від перекладини влетів у ворота львів’ян. На 57-ій хвилині СДЮСШОР повинен був забивати третій гол. Чипканич Олександр виборов м’яч у захисника і намагався перекинути воротаря львів’ян, однак, на жаль, круглий пролетів мимо воріт. Під кінець матчу активний Годя Дмитро обіграв захисника і змістився з правого флангу в центр та сильно пробив по воротах, однак м’яч пролетів зовсім трохи вище воріт.
Фінальний свисток арбітра зафіксував важку, але справедливу перемогу СДЮСШОРу  з рахунком 2:1.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : «Сьогодні ми грали проти досить відомої команди, яка постійно веде боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті України, але ми намагались їм не поступати і навіть в багатьох моментах виглядали краще. Я хочу подякувати своїм підопічним за гарну гру та за самовіддачу. Всі хлопчики продемонстрували свою волю до перемоги. Матч був досить важким, але в цілому команда виконала тренерську установку на цю гру. Крім забитих голів у нас було ще дві хороші нагоди для взяття воріт і тоді рахунок був би йще більший. »