СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР мінімально поступається УФК-Карпатам.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
29-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 4-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із львівського УФК. У другому матчі зустрілись хлопчики вікової категорії U-15. З точки зору турнірної таблиці фаворитом виглядали ужгородці, адже підопічні Тараса Вайданича займали 2-ге місце, а львів’яни 6-те. Більше того, у минулому турі УФК-Карпати вдома потерпів поразку з рахунком 3:0 від моршинської «Скали», а СДЮСШОР на виїзді отримав крупну перемогу з рахунком 9:0 над хмельницьким «Поділлям». 
У першому таймі на футбольному полі було дуже багато боротьби. В основному вся гра проходила в центральній частині поля, також з боку обох команд було багато дрібних фолів. Одним словом перший тайм був напруженим та емоційним. З небезпечних моментів можна згадати хіба, що епізод на 18-ій хвилині. Гравець СДЮСШОР  Зизич Максим  пройшов із м’ячем близько 20-ти метрів і виконав вивірений пас на Селеша Крістіана, який на дальній стійці замикав цей простріл. На жаль, м’яч пролетів у лічених сантиметрах від рамки воріт. 
У середині другого тайму СДЮСШОР створив йще один перспективний момент. Крижан Іван на швидкості пройшов по лівому флангу і виконав простріл у штрафний майданчик на Селеша Крістіана, однак Крістіан зовсім трошечки не дістав до м’яча. Вже на 60-ій хвилині рахунок у матчі було відкрито і на жаль зробили це львів’яни. Після навісу з кутового Штефанович Олександр вдало зіграв головою і відправив м’яч у сітку воріт. Після пропущеного голу підопічні Тараса Вайданича заграли активніше і намагались відновити паритет на табло, але захист гостей руйнував усі задуми господарів. Варто згадати небезпечний удар зі штрафного у виконанні Баника Даніеля, але після його удару воротар зумів відбити м’яч.
Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну поразку СДЮСШОР.
Також пропонуємо вам ознайомитись із результатами виїзних матчів команд СДЮСШОР U-16 та U-17.
U-16. ФК “Скала” (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) 4:1
Гол у складі СДЮСШОР: Лісавенко Владислав.
Протягом першого тайму на полі була рівна гра і саме тому команди пішли на перерву при рахунку 1:1. Однак в другому таймі «Скала» значно додала обертів і впевнено перемогла.
U-17. ФК “Скала” (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) 0:1
Гол у складі СДЮСШОР :  Коваль Станіслав.
Це був важкий та напружений матч із першої до останньої хвилини. Ужгородці грали від оборони і частенько вибігали в швидкі та небезпечні контратаки. В одній з таких контратак СДЮСШОР забив. Роботиши Василь сильно пробив по воротах, кіпер «Скали» відбив цей удар, однак тут-як-тут на добиванні вдало зіграв Коваль Станіслав, який і відправив круглого в сітку воріт. Як підсумок, дуже важливі три очки бере на виїзді команда СДЮСШОР U-17.