СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. Напружена нічия між СДЮСШОР та “Поділля”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
07-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 5-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із хмельницького «Поділля». У другому матчі на поле вийшли представники вікової категорії U-17. Підопічні Володимира Мухлиніна перебували у чудовому настрої, адже в минулому турі здобули важку виїзну перемогу з рахунком 1:0 над моршинською «Скалою». Натомість «Поділля» вдома поступилося 2:0 ФК «Львів». Тож СДЮСШОР мав всі шанси здобути другу поспіль перемогу в чемпіонаті ДЮФЛ України.
СДЮСШОР розпочав активно. Вже на 2-ій хвилині Бистрицький Кирил з лету пробивав, але воротар гостей Машков Денис витягнув м’яч з дев’ятки воріт. На 16-ій хвилині рахунок в матчі було відкрито, однак, на жаль, зробили це гравці «Поділля». Результативний удар завдав Капчура Ігор. Уже в наступній атаці СДЮСШОР вирівняв паритет на табло. Мукомела Євген пройшов по лівому фланзі і невідпорно пробив у дальній від кіпера кут. У середині першого тайму активний Мердєєв Вадим пройшов по лівому флангу і з 17-ти метрів сильно пробив, але м’яч пролетів трохи вище воріт. Уже в кінці першої половини матчу гості знову забили. Під час швидкої контратаки 15-ий номер вибіг на побачення з воротарем і вдало пробив в дальній кут.
У другому таймі підопічні Володимира Мухлиніна володіли повною ігровою  перевагою на футбольному полі та дуже активно атакували. На 52-ій хвилині Мердєєв Вадим прекрасно обробив м’яч і відразу пробив по воротах, але знову мимо. Також слід відзначити Роботишина Василя, який вийшовши на заміну в другому таймі дуже активно ввійшов у гру. Саме через нього проходила більшість атак ужгородців. На 73-ій хвилині СДЮСШОР забив. Мердєєв Вадим вивів Роботишина Василя віч-на-віч з кіпером гостей, а Василь у свою чергу не схибив і спокійно відправив круглого у ворота. СДЮСШОР міг вирвати перемогу в цьому матчі. Під кінець матчу той таки Роботишин Василь вибіг на побачення з воротарем гостей, але на жаль, цього разу переможцем в цій дуелі вийшов воротар гостей Машков Денис, який відбив удар.
Фінальний свисток арбітра зафіксував результативну нічию 2:2.
Також в суботу наші команди вікових категорій U-14 та U-15 провели свої виїзні матчі проти моршинської «Скали». У матчі команд вікової категорії U-14 перемогу святкували господарі. СДЮСШОР весь матч грав від захисту і намагався гостро контратакувати, саме за допомогою таких контравипадів нападники ужгородської команди мали декілька хороших моментів, але забити гол не зуміли. Натомість вже у самому кінці матчу арбітр зустрічі назначив дуже спірний пенальті у ворота СДЮСШОР, «Моршин» успішно реалізував цю можливість. Після пропущеного голу підопічні Миколи Фанти мали йще декілька хороших моментів, але забити їм в цьому матчі не судилось. Як підсумок, СДЮСШОР U-14 вперше у цьому сезоні програє.
У матчі хлопчиків вікової категорії U-15 перемогу здобули СДЮСШОРівці. Перший тайм був рівний, моментів в обох команд було не багато і в основному весь тайм пройшов у напруженій боротьбі. Уже в другому таймі ужгородці повністю переграли опонента, однак забити бажаний гол зуміли вже в компенсований арбітром час. Переможний м’яч забив Кічун Євген.