СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. Напружена нічия між СДЮСШОР та ФК “Волинь”.

Фотозвіт матчу ТУТ !
20-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із луцької «Волині». У другому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-15.
Ужгородці вже на першій хвилині створили напівмомент. Макара Богдан зі штрафного удару виконав навіс на Крижана Івана, який виграв верхову боротьбу, однак на жаль пробив трохи вище воріт. На 11-ій хвилині гостям вдалось відкрити рахунок в матчі. Гарбарук Володимир сильно виконав штрафний удар і страж ужгородських воріт Лабатій Валентин не зміг як слід зафіксувати м’яч в руках і круглий влетів у ворота. З самого початку другого тайму підопічні Тараса Вайданича відразу ринулись в атаку. На 51-ій хвилині Євген Кічун взяв на себе ініціативу, на швидкості обіграв декількох противників і був збитий в штрафному майданчику гостей. Богдан Макара підійшов до м’яча і впевнено реалізував одинадцятиметровий удар. СДЮСШОР продовжував атакувати та насідати на ворота “Волині”. Прекрасні гольові моменти були у : Макари Богдана, Селеша Крістіана, Крільо Юрія. Гості лише раз змогли відповісти небезпекою, коли Шевчук Олександр влучив у хрестовину воріт Лабатія Валентина. СДЮСШОР у другому таймі повністю володів ігровою ініціативою на футбольному полі та створив багато гольових нагод, але на жаль гравцям не вистачило холоднокровності на завершальній стадії атак, як наслідок матч так і завершився з нічийним рахунком 1:1.
Також зазначимо, що команди СДЮСШОР U-16 та U-17 на виїзді грали проти команди  BRW-ВІК з Володимира-Волинського. Матч між командами вікової категорії U-16 завершився перемогою команди з Володимира-Волинського 2:0. А в матчі між командами найстаршої вікової категорії перемогу також здобули господарі з рахунком 3:0.