СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР з мінімальним рахунком перемагає ДЮСШ Тенопіль.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
10-го листопада на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 11-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали ДЮСШ з Тернополя. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16.
СДЮСШОР дуже активно розпочав матч і вже на 2-ій хвилині Попович Іван відкрив рахунок. Після того ужгородці мали декілька потенційно небезпечних штрафних ударів, однак виконати їх майстерно не вдалось. У цілому в першому таймі було дуже багато боротьби і вся гра точилась в центральній частині поля. Також можна згадати цілком гольовий момент на 33-ій хвилині. Лісавенко Владислав на лівому фланзі обіграв захисника, увірвався в штрафний майданчик і виконав небезпечний простріл, однак Бабич Іван зовсім трохи недотягнувся до м’яча, щоб відправити його вже в порожні ворота. У цьому моменті Лісавенко Владислав взагалі міг сам вирішувати долю епізоду і пробивати по воротах, але на жаль, він прийняв інше рішення.
У дебюті другого тайму ужгородці могли подвоїти свою перевагу. Після навісу зі штрафного удару від Лісавенка Владислава, головою пробивав Ткач Денис, м’яч оминувся зі стійкою і пролетів трохи мимо воріт. Декілька напівмоментів  мали гості, але завдяки старанній грі воротаря та захисників СДЮСШОРу ворота ужгородців залишись недоторканими. На 27-ій хвилині СДЮСШОР мав стовідсотковий шанс. Бабич Іван вийшов на побачення з воротарем, але переграти останнього не зумів  і воротар гостей вибив у підкаті м’яч з під ніг нападника.
До кінця матчу рахунок не змінився і фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних Михайла Стегури з рахунком 1:0.