СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР декласував “Поділля”

Фото з матчу ТУТ !
13-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 12-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із Хмельницького ФК «Поділля». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. З турнірної точки зору ужгородці були фаворитами цієї зустрічі, адже СДЮСШОР посідав 4-те місце, а «Поділля» знаходилось на 10-му.
З самого початку матчу підопічні Тараса Вайданича заволоділи ігровою ініціативою і почали відразу створювати моменти. У дебюті зустрічі, без перебільшення два стовідсоткові моменти не зміг реалізувати Селеш Крістіан, однак третя спроба нашого нападника була вдалою. На 13-ій хвилині після прострілу Черевко Олександра, Крістіан з 7-ми метрів сильно та невідпорно вразив ворота гостей. За декілька хвилин Риган Олексій з 35-ти метрів небезпечно пробивав зі штрафного удару, однак воротар «Поділля» перевів м’яч на кутовий. На 25-ій хвилині рахунок подвоївся. Після проникливого пасу партнера, Селеш вийшов на побачення з воротарем і впевнено реалізував епізод. Вже під кінець першого тайму СДЮСШОРівці йще двічі відзначились. Спочатку навіс з кутового вдало замкнув Риган Олексій, а потім Селеш Крістіан оформив хет-трик вже в першому таймі. З рахунком 4:0 команди пішли на перерву.
Другий тайм не сильно відрізнявся від першого, господарі так само володіли територіальною перевагою на полі. На 43-ій хвилині Черевко Олександр після сольного проходу по правому, був збитий у карному майданчику гостей. На жаль, сам же ж постраждалий пенальті реалізувати не зміг. В середині другого тайму Селеш Крістіан пройшов по лівому флангу і віддав пас на Черевко Олександра, який в порожні ворота відправив круглого в сітку воріт. На 75-ій хвилині той таки Черевко Олександр оформив дубль в матчі, чудово пробивши штрафний удар з 25-ти метрів. Загалом, у другому таймі ужгородці могли забити йще більше голів. Гольові нагоди мали : Крільо Юрій, Черевко Олександр, Селеш Крістіан, Грись Максим.
Фінальний свисток арбітра зафіксував більш ніж впевнену перемогу нашої команди з рахунком 6:0. Чудовий початок весняної частини ДЮФЛ України.
СДЮСШОР Ужгород : Лабатій Валентин, Зизич Максим, Лявинець Георгій, Грись Максим, Шипович Василь, Риган Олексій, Черевко Олександр, Крільо Юрій, Балаж Олександр, Гарапко Петро, Селеш Крістіан.
Запасні : Полячук Артур, Баник Даніель, Чашин Ян, Фреган Денис.