СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР поступився “Скалі”.

Фотозвіт матчу ТУТ !
20-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із моршинської «Скали». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16.
Початок матчу був рівним. Обидві команди не спішили бігти в атаку. Взагалі перший тайм не був багатим на гольові моменти. Гра здебільшого проходила в центральній частині поля із великою кількістю дрібних фолів. У цілому перший тайм був доволі рівним, за виключенням двох реалізованих моментів командою з Моршина. Спочатку на 30-ій хвилині нападник гостей Слободян Арсен опинився на ударній позиції і з 15-ти метрів без перешкод результативно пробив по воротах Ковача Валентина. Вже у самому кінці першого тайму Таланов Владислав вийшов на побачення з воротарем СДЮСШОРу і вдало пробив у дальній від кіпера кут.
У другому таймі гості зміцнили свою перевагу. На 45-ій хвилині Дячук Максим після навісу з кутового  головою відправив м’яч у сітку воріт. А крапку в матчі поставив Слободян Арсен, який в середині другого тайму, реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем, оформив дубль у матчі.
СДЮСШОР Ужгород : Ковач Валентин, Попович Іван, Роля Максим, Рабор Юрій, Гивчак Богдан, Ткач Денис, Хрипта Сергій, Балаж Олексій, Колодка Богдан, Пересоляк Августін, Бабич Іван.
Запасні : Гузинець Сергій, Січка Мар`ян,Ходаковський Олександр, Дехтяренко Денис, Рибальченко Дмитро, Мигалина Андрій.