СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Впевнена перемога СДЮСШОР

Фотозвіт матчу ТУТ !
25-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із моршинської «Скали». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. З турнірної точки зору цей матч обіцяв бути надзвичайно цікавим, адже команда зі Львівщини перед грою перебувала на 2-му місці в турнірній таблиці, а ужгородці на 4-му. В очках різниця була всього на 4 пункти на користь «Скали».
У першому таймі на полі було багато боротьби, однак в цілому ужгородці більше контролювали м’яч і були ближчими до забитого голу. Півзахисник СДЮСШОРу Окогріб Денис здійснив декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного майданчика, але круглий пролітав трохи вище воріт, також господарі в першому таймі створили кілька перспективних напівмоментів, які на жаль, не вдалось довести до результативного кінця.
У другому таймі підопічні Миколи Фанти зуміли дотиснути своїх суперників. Ужгородці напрочуд активно розпочали другу половину матчу і вже на 38-ій хвилині Окогріб Денис прекрасно зіграв на другому поверсі і головою результативно замкнув навіс партнера зі штрафного удару. Через 9 хвилин Годя Дмитро змусив захисника гостей порушити на собі правила у штрафному майданчику, арбітр матчу невагаючись призначив пенальті. Вирок арбітра впевнено реалізував Кобеляш Ігор.
До кінця матчу гольових моментів більше не було і тому СДЮСШОР здобув впевнену перемогу над моршинською «Скалою» з рахунком 2:0.
СДЮСШОР Ужгород : Хміль Іван, Гаврилець Володимир, Пімінов Мирослав, Кобеляш Ігор, Юришинець Назар, Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Бучок Віталій, Чепканич Олександр, Окогріб Денис, Немеш Мирослав.
Запасні : Ільків Максим, Максимець Радован,  Гейці Віталій, Гомонай Василь, Гановський Іван, Маюр Ігор, Миронов Дмитро, Кобрин Василь.