СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР переміг «BRW-BIK».

Фотозвіт матчу ТУТ !
4-го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 15-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із Володимира-Волинського «BRW-BIK». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. З турнірної точки зору фаворитами були саме ужгородці. СДЮСШОР із показником 28 залікових балів посідав 4-те місце, а волиняни у своєму активі мали 12 пунктів і були на 8-му місці.
В цілому в першому таймі ініціативою володіли підопічні Миколи Фанти. СДЮСШОРівці більше контролювали м’яч та створили декілька напівмоментів, які на жаль, не призвели до реальних загроз. Окремо слід згадати момент на 12-ій хвилині. Годя Дмитро вибіг на побачення з воротарем гостей, пробив в дальній кут, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги воріт. Це був єдиний в першому таймі стовідсотковий гольовий момент.
У другому таймі ужгородці посилили свій тиск на ворота волинян. Непогані передумови для взяття воріт мали : Чепканич Олександр, Годя Дмитро, Немеш Мирослав, але на жаль, безрезультатно. У складі гостей Пилипчук Євген в середині другого тайму сильно пробив з-за меж штрафного майданчику, м’яч влучив у стійку воріт. На 17-ій хвилині СДЮСШОР все ж таки домігся свого завдяки зусиллям Годі Дмитра. Півзахисник ужгородців з 23-ох метрів сильно та результативно пробив в дальній кут. Ужгородці втримали переможний для себе рахунок і перемогли «BRW-BIK».
СДЮСШОР Ужгород : Хміль Іван, Гаврилець Володимир, Пімінов Мирослав, Кобеляш Ігор, Юришинець Назар, Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Бучок Віталій, Чепканич Олександр, Окогріб Денис, Немеш Мирослав.
Запасні :  Ільків Максим, Максимець Радован,  Геці Віталій, Гомонай Василь, Гановський Іван, Маюр Ігор, Миронов Дмитро, Кобрин Василь, Попович Максим.