СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР програв «BRW-BIK».

11- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 16-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 із Володимира-Волинського «BRW-BIK». Другий матч цього ігрового дня був за участю футболістів вікової категорії U-17.
Перший небезпечний момент створили ужгородці на 22-ій хвилині, Коваль Станіслав виконав вивірений навіс, а Бистрицький Кирил небезпечно пробив головою, однак кіпер гостей був на місці. За три хвилини ужгородці зуміли все ж таки відкрити рахунок у матчі. Дочинець Роман сильно і невідпорно пробив з 14-ти метрів. На 34-ій хвилині півзахисник гостей Кузьмич Назарій з-за меж штрафного майданчика пробив точно в дев’ятку воріт. За декілька хвилин гості зуміли вийти вперед, Островський Олег вийшов на побачення з воротарем, обіграв його і відправив м’яч у ворота. А під кінець першого тайму волиняни забили третій свій гол. Результативний удар на рахунку Попова Максима.
У другому таймі ужгородці хотіли відквитати відставання в рахунку, шанси для взяття воріт мали : Коваль Станіслав, Бакша Мартін, Роботишин Василь, Матевосян Геворг. Натомість забити у другій половині гри зуміли тільки гості. Крапку в матчі поставив Куций Роман.