СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. Переможна гра, нічийний результат.

Фотозвіт матчу ТУТ !
1-го червня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся матч стадії плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України, де команда СДЮСШОР U-15 вдома приймала однолітків із київського «Атлету». Столична команда у своїй зоні посіла перше місце із показником 37 залікових балів, тому очевидно, що на ужгородців очікував важкий матч.
Початок матчу був за гостями, саме вони на 10-ій хвилині відкрили рахунок. Результативний удар завдав Мулярчук Архип. Після пропущеного голу ужгородці не знітились і вже на 12-ій хвилині мали стовідсотковий шанс для взяття воріт. Черевко Олександр зі штрафного з 28-ми метрів виконав фантастичний за траєкторією удар і гостей від голу врятувала стійка воріт. У середині першого тайму ігрова ініціатива перейшла до СДЮСШОРу. Перспективні напівмоменти мали Крільо Юрій та Крижан Іван, але на жаль, безрезультатно. Також потрібно відзначити штрафні удари у виконанні Черевка Олександра, адже кожен його постріл ніс в собі реальну загрозу для воріт суперників.
Відразу з самого початку другого тайму ужгородці заволоділи територіальною перевагою на футбольному полі і Черевко Олександр в черговий раз небезпечно пробивав зі штрафного удару, круглий пролетів трохи вище воріт. На 49-ій хвилині господарі мали стовідсотковий шанс, Селеш Крістіан вибіг на побачення з воротарем, але забарився з ударом і захисник вибив м’яч на кутовий. За декілька хвилин Черевко Олександр наніс удар з-за меж штрафного майданчика, м’яч влучив в штангу, а на добиванні першим був Крижан Іван, але воротар в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий. І все ж таки підопічні Тараса Вайданича зуміли дотиснути свого суперника і забити гол на 53- ій хвилині. Селеш Крістіан на підступах до штрафного удару чудово пробив в дальній від воротаря кут на цей раз м’яч влетів в сітку воріт. Підопічні Тараса Вайданича не зупинялись і продовжували тиснути на ворота «Атлету».  На 58-ій хвилині Риган Олексій сильно пробив з дальньої відстані і воротар гостей Амрош Ярослав в черговий раз врятував свою команду. Відразу після навісу з кутового той таки Риган Олексій головою пробивав але, м’яч з порожніх воріт вибив захисник гостей.
На жаль, СДЮСШОР при повній ігровій перевазі у другому таймі не зміг здобути перемогу і матч закінчився з рахунком 1:1. Але якісна гра наших хлопців вселяє оптимізм на матч-відповідь. Нагадаємо, що матч-відповідь між цими командами відбудеться 8-го червня на полі команди «Атлет».
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : «Перед матчем було помітно, що хлопці трошки переживали і від того на початку матчу була нервозність. Але в другому таймі ми зовсім перебудували нашу тактику і перевага була вже на нашому боці. Чесно кажучи, нам дуже хотілось перемогти, але нам забракло холоднокровності при реалізації моментів. Ми приймаємо цей результат, однак в Києві нам обов’язково потрібно буде забивати гол. На жаль, зараз мінімальна перевага на боці наших суперників, але я впевнений, що в матчі-відповіді ми їм зробимо сюрприз.»