СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 переможець Міжнародного турніру пам’яті Володимира Пінковського.

Фотозвіт турніру ТУТ !
Сьогодні відбулись завершальні матчі 5-го Міжнародного турніру пам’яті Володимира Пінковського.
СДЮСШОР U-12 у півфінальному матчі проти столичного «Локомотива» зумів здобути перемогу з рахунком 2:1 і вийти у фінал.
У фіналі підопічним Анатолія Деревлянки протистояла угорська команда “Варда” із Кішварди. Фінальний матч пройшов у напруженій та емоційній боротьбі, великої кількості гольових моментів не було. І вже під кінець основного часу гри, головний голеадор ужгородців на цьому турнірі,  Івасій Андрій, чудово виконав штрафний удар і відправив м’яч під перекладину воріт, кіпер “Варди” не зумів врятувати свою команду від голу. За декілька хвилин пролунав фінальний свисток арбітра, який ознаменував перемогу нашої команди на 5-му Міжнародному турнірі пам’яті Володимира Пінковського.
Зазначимо, що організаційний комітет визначив Кузьму Івана найкращим захисником турніру, а Івасія Андрія найкращим бомбардиром змагань.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Анатолія Деревлянку та гравців команди СДЮСШОР U-12 з перемогою у Міжнародному турнірі пам’яті Володимира Пінковського.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Анатолій Деревлянка : “Цього року цей турнір організований на хорошому рівні, дітки всі матчі грали на якісних полях. Також були сильні противники з якими було дуже цікаво грати це : “Варда” Кішварда, ФК «Львів», Rigas Futbalova Skolas Academia Riga Латвія, «Локомотив» Київ. Своїми підопічними я повністю задоволений. В нас не було багато часу для підготовки до цього турніру, адже зовсім нещодавно ми здобули чемпіонство у ДЮФЛ Закарпаття. Матчі проходили при досить спекотній погоді і я помітив, що вже в останній ігровий день дітки були змучені. Однак хлопчики зуміли проявити характер і волю до перемоги, за що і були винагороджені першим місцем. Фінальний матч також був достатньо важким, однак зазначу, що команда повністю виконала тренерську установку на гру, що і призвело до переможного результату.”