СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів 3-тє місце на Міжнародному турнірі “Varda Cup”

11-го серпня команда СДЮСШОР U-10 (2010 р.н.) перебувала в угорському містечку Кішварда, де прийняла участь у Міжнародному турнірі “Varda Cup”. Всього на турнірі було 10 команд-учасників.
До вашої уваги результати матчів групового етапу команди СДЮСШОР :
СДЮСШОР – “Satu mare” (RO) 1:0
Голи у складі СДЮСШОР : Бєлов Андрій.
СДЮСШОР – “Varda” Кішварда 2:1 
Голи у складі СДЮСШОР : Боклаганич Ілля, Стегура Михайло.
СДЮСШОР – “DSI” Debrecen 0:1 
СДЮСШОР – “Карпати” Мукачево 1:0
Груповий раунд підопічні Михайла Стегури закінчили на 2-му місці і в наступному раунді змагань були змушені грати матч за 3-тє місце проти румунської команди “Kinder”. Наші вихованці здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1, завдяки результативним пострілам Бєлова Андрія та Терпака Костянтина(2 голи).
Таким чином СДЮСШОР U-10 здобув бронзові медалі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Михайло Стегура : “Після літніх канікул, ми відновили тренування з 29 липня. Перед цим турніром ми зіграли одну товариську гру проти київської “Оболоні”, матч закінчився результативною нічиєю 5:5.
Відверто кажучи, на турнір в Кішварду поїхали не всі наші гравці, адже деякі хлопчики перебувають ще на відпочинку з своїми батьками, але не дивлячись на це я задоволений цим турніроми та самовіддачею моїх підопічних під час матчів. Нам вдалось зіграти проти хороших та гідних суперників.”