СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. «BІК-Волинь» впевнено переміг СДЮСШОР

28-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 4-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали «BІК-Волинь» з Володимира-Волинського. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.
Початок матчу був за волинянами і вони вже на 4-ій хвилині відкрили рахунок, Матієшин Юрій вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Після пропущеного голу ужгородці побігли відіграватись. Мамєдов Арзуман наніс сильний удар з-за меж штрафного майданчика, але кіпер гостей був на місці. На 10-ій хвилині «BІК-Волинь» забив другий гол, Бучинський Роман замкнув навіс партнера на дальній стійці. Також нападник гостей Зайко Святослав у першому таймі двічі розписався у воротах Лісняка Віталія.  
У середині другого тайму нападник гостей Баранюк Роман оформив дубль. На 82-ій хвилині СДЮСШОР мав чудовий шанс для голу. Повхан Іван виконав пас на Бабича Івана, але останній не влучив вже у порожні ворота. Однак, ужгородцям все ж вдалось забити гол престижу. Ходаковський Олександр з 16-ти метрів сильно та невідпорно пробив у дев’ятку воріт волинян.
Як підсумок, ужгородці поступились з рахунком 6:1.