СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Змучені, але щасливі.

05-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 5-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали «Прикарпаття» з Івано-Франківська. В наступному матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-14.
Початок матчу був рівним, хоча вже ближче до середини тайму ужгородці більше володіли м’ячем. Декілька перспективних напівмоментів було у : Нємєцкова Микити та Прокоп’єва Андрія. Гості також одного разу були близькими до голу, але вдало зіграли наші захисники, які вибили м’яч і відвели небезпеку від воріт.
У другому таймі перевага підопічних Вадима Дьордя була очевидною. Вже на 37-ій хвилині Герц Володимир результативно замкнув простріл партнера і вивів свою команду вперед. Згодом, Бобик Константин з близької відстані головою пробивав, але м`яч пролетів вище воріт. На 46-ій хвилині ужгородці подвоїли свою перевагу. Нємєцков Микита пройшов по правому флангу і чудово пробив в дальній від воротаря кут. СДЮСШОР на цьому не зупинявся. Той таки, Бобик Константин прекрасним ударом з дальньої відстані ввігнав м`яч під перекладину воріт, без шансів для воротаря.
Фінальний свисток арбітра зафіксував більш ніж впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 3:0. Ми вітаємо, тренера команди Вадима Дьордя та його підопічних з дебютною домашньою перемогою в чемпіонаті ДЮФЛ України, а також дякуємо батькам футболістів за підтримку впродовж матчу.