СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. У принциповому матчі перемогли львів’яни.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
12-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 6-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-15 та U-17 вдома приймали львівські «УФК-Карпати». У другому матчі зустрілись гравці вікової категорії U-15.
«УФК-Карпатам» вдалось забити швидкий гол. Скороход Максим пробив з 20-ти метрів і на жаль, наш воротар допустив досить грубу помилку. Однак ужгородці після пропущеного голу не знітились і побігли відіграватись. На 7-ій хвилині Годя Дмитро небезпечно виконав штрафний удар, але м’яч пролетів над дев’яткою воріт. На 12-ій хвилині рахунок було зрівняно. Після навісу з правого флангу Молнар Сергій виграв верхову боротьбу і головою відправив м’яч у дальній кут. За декілька хвилин підопічні Миколи Фанти вийшли вперед. Кобеляш Ігор з 25-ти метрів сильно та невідпорно пробив і м’яч залетів у сітку воріт.
У самому дебюті другого тайму гості зрівняли паритет на табло, завдяки Ломницькому Андрію. За декілька хвилин «УФК-Карпати» вийшли вперед, результативний удар на свій рахунок записав Дебич Василь. На 52-ій хвилині львів’яни забили 4-ий м’яч, Ніколаєв Віктор завдав гольовий постріл. Саме цей активний та надзвичайно гольовий початок другої половини гри завдав нищівного морального удару нашим футболістам. Відновитись після 3-ох пропущених голів було надзвичайно важко, хоча СДЮСШОРівці і намагались атакувати. До прикладу на 60-ій хвилині, після навісу з кутового, Годя Дмитро пробивав з 5-ти  метрів головою, але не влучив у ворота. Під кінець матчу той таки Годя Дмитро пройшов по лівому флангу, звільнився від опіки суперників та чудово пробивав у дальній кут, але воротар гостей зреагував на цей удар.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу львів’ян завдяки чудовому початку другого тайму з рахунком 4:2.