СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Запекла гра та нічийний результат.

 Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
26-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 9-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали «МФА» з Мукачева. У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-14.
З самого початку матчу ігровою ініціативою заволоділи ужгородці і вже на 2-ій хвилині Прокоп’єв Андрій головою небезпечно пробивав, однак кіпер мукачівців відвів небезпеку від власних воріт. На 5-ій хвилині ігрова перевага СДЮСШОРу переросла в результативну перевагу. Після сильного удару Бойчука Ігоря, на добиванні вдало зіграв Ребриш Сергій, який відправив м’яч в сітку воріт.
МФА на 50-ій хвилині зрівняв рахунок у матчі. Лагунцов Дмитро скористався незлагодженими діями наших гравців, обіграв воротаря і в порожні ворота відправив м`яч. На 60-ій хвилині Бобик Костянтин небезпечно пробивав, але воротар з-під перекладини витягнув м`яч. Під кінець матчу СДЮСШОР повністю домінував на футбольному полі і влаштував навалу на ворота противника. В одному з епізодів, після навісу з кутового Безик Євген з лету пробивав по воротах, але чудову реакцію продемонстрував воротар МФА.
Мукачівцям вдалось втримати свої ворота від другого пропущеного голу і матч закінчився нічиєю 1:1.