СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. В емоційному матчі перемогла “МФА”

 Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
26-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 9-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали «МФА» з Мукачева. Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.
Перший небезпечний момент створили ужгородці. Балаж Олександр пробивав з 16-ти метрів, але воротар мукачівців з-під перекладини витягнув м’яч. МФА також наніс декілька небезпечних ударів з середньої відстані, але без результатно. На останній хвилині першого тайму арбітр матчу призначив пенальті у ворота ужгородців. На щастя, наш воротар Лабатій Валентин продемонстрував чудову реакцію і відбив удар.
На початку другого тайму, гості відкрили рахунок в матчі. Совган Віталій з 29-ти метрів влучив прямо в дев’ятку воріт. На 51-ій хвилині арбітр матчу призначив йще одне надзвичайно сумнівне пенальті у ворота СДЮСШОР. І знову ж таки Лабатій Валентин завдяки прекрасній реакції відбиває цей удар. Після цього ужгородці значно активніше побігли в атаку. На 68-ій хвилині Іванчик Руслан небезпечно пробивав штрафний удар, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги воріт. В кінці матчу Шипович Василь виконав навіс у штрафний майданчик мукачівців, і в боротьбі за м’яч захисник гостей збив нашого гравця. Здається це порушення бачив весь стадіон крім, арбітра, свисток якого промовчав.
Як підсумок, МФА перемагає з мінімальним рахунком 1:0. На жаль, на результат цього матчу вплинув некваліфікований арбітраж.