СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 прийняв участь у Міжнарожному турнірні “Дитячі мрії”

Протягом трьох днів, а саме 25-27 жовтня, в Ужгороді проходив Міжніродний турнір “Дитячі мрії”. Змагання відбувались серед діток вікової категорії U-8 (2012 р.н.). Цього року у змаганнях прийняли участь 22 команди з України, Угорщини, Словаччини. Команди були поділені на 4 групи, СДЮСШОР потрапив до групи “С”.
На груповому етапі ужгородці здобули 9 залікових балів, посіли 2-ге місце і успішно кваліфікувались до наступного раунду змагань, де зустрілись з ще одною ужгородською командою “FSG”.
У тій грі впевнену перемогу здобула команда “FSG”. У наступному матчі СДЮСШОРівці поступились ФК “Львів” з мінімальним рахунком 1:0. У матчі за 7-ме місце підопічні Антона Предчука впевнено перемогли ужгородський “Метеор” з рахунком 3:1.
Таким чином, команда СДЮСШОР U-8 посіла 7-ме місце на Міжнарожному турнірні “Дитячі мрії”.
Тренер СДЮСШОР U-8 Антон Предчук : ” З позитивного можу відзначити, що дітки здобули ігрову практику проти хороших, гідних суперників. Безперечно такі турніри нам потрібні. Але відверто кажучи, результатом я не задоволений. На цьому турнірі я побачив слабкі сторони нашої команди, над якими ми будемо працювати у навчально-тренувальному процесі. А саме, це психологічна підготовка гравців та реалізація гольових моментів. Також, ми могли б розраховувати на кращі місця, якщо б після групового етапу не потрапили на команду”FSG”. Саме, ця команда на “голову” була сильніша від всіх інших.”