СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 перемагає у Новорічно-Різдвяному турнірі

9-го січня в ужгородському спортивному комплексі “Юність” відбувся фінальний етап Новорічно-Різдвяного турніру. У першому кваліфікаційному етапі підопічні Матвія Бобаля успішно здобули путівку до фінального розіграшу. У заключному етапі прийняло участь 6 команд, які були поділені на 2 групи.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :
СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮСШ (Тячів)      2:5
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Сузір’я» (Свалява)      3:3
Із показником 4 залікові бали наші вихованці здобули пряму путівку до фіналу. У фінальму матчі СДЮСШОР зустрівся з добре знайомим УРДЮСШ-ДЮФШ «Зінедін». Поєдинок прогнозовано вийшов напруженим та безкомпромісним. У результаті СДЮСШОР здобув перемогу з рахунком 2:1 і золоті нагороди Новорічно-Різдвяного турніру.
Також слід відзначити, що у номінації “кращий гравець” турніру приз отримав наш вихованець Олександр Ковач.
Керівництво СДЮСШОР, вітає тренера Матвія Бобаля, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їх батьків з переможним результатом у Новорічно-Різдвяному турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Матвій Бобаль : “Під час обох етапів цього турніру я намагався надати ігрову практику всім гравцям нашої команди. Чесно кажучи, до цього турніру ми спеціально не готувались і було помітно, особливо у матчі проти «Сузір’я», що команда не демонструє необхідну інтенсивність у грі. До речі, у цьому матчі ми програвали 3:1, однак у перерві гравці отримали необхідні тренерські настанови та корективи і у другому таймі вирівняли паритет на табло.  Важкий матч, був також у фіналі. Однак, ми зробили певні тактичні зміни, які принесли свій переможний результат. Я хочу подякувати всім гравцям, за їхню старанну гру та батькам за палку підтримку під час цього турніру.”