СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 прийняв участь у Всеукраїнському турнірі пам`яті “Ю.В. Шулятицького”

З 21-го по 23-тє лютого  команда СДЮСШОР U-10 перебувала у Івано-Франківську, де прийняла участь у Всеукраїнському турнірі пам`яті “Ю.В. Шулятицького”.  У турнірі взяло участь 12 команд із різних куточків України.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії:
СДЮСШОР – “Ніка-05” Івано-Франківськ   0:1
СДЮСШОР – “Нива” Вінниця      1:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Паладі Даніель)

СДЮСШОР – “Вулкан” Київ        1:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Русин Марк)
СДЮСШОР – “Буковина” Чернівці    3:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля , Боклаганич Ілля, Гацюк Віктор)

СДЮСШОР – “Чемпіон” Тернопіль   1:1
Голи у складі СДЮСШОР : (Гацюк Віктор)
 
За підсумками групового етапу наші вихованці посіли 3-тє місце і потрапили до наступного раунду змагань, де розігрували місця з 5 по 8. У першому матчі СДЮСШОР переміг ужгородський “Зінедін”, єдиний результативний удар у матчі на рахунку Боклаганича Іллі. У грі за 5-те місце підопічні Михайла Стегури поступились з мінімальним рахунком 1:0 чернівецькій “Буковині”.
Таким чином СДЮСШОР U-10 посів 6-те місце у Всеукраїнському турнірі пам`яті “Ю.В. Шулятицького”. Також зазначимо, що призом глядацьких симпатій був нагороджений наш гравець – Кертес Юрій.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Михайло Стегура  :” На жаль, по стану здоров’я на цей турнір не змогли поїхати троє гравців, які однозначно б підсилили гру нашої команди. Турнір пройшов цікаво, грали з різними суперниками, але завдяки формату 5+1, кожна гра була складною за рахунок великої кількості гравців на ігровому майданчику. За 3 дні ми зіграли 7 ігор, в яких забили 7 голів та пропустили 3 м`ячі. В цілому ми продемонстрували достатньо надійну гру в обороні, однак в атаці нам не вистачило якісної реалізації гольових моментів.”