СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Переможний старт СДЮСШОР U-17 в ДЮФЛ України.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
20-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 3-ій тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали ДЮСШ «Верес» з Рівного. Нагадаємо, що у перших двох турах ужгородці участі не брали, тому недільні матчі стали дебютними у цьогорічній ДЮФЛ України. Першими на чудовий футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці вікової категорії U-17.
Обидві команди досить обережно розпочали матч. Перший небезпечний момент у матчі, створив Селеш Крістіан. Нападник у штрафному майданчику накрутив двох захисників, однак воротар гостей продемонстрував чудову реакцію і відбив удар Крістіана. На 25-ій хвилині господарі зуміли відкрити рахунок. Полячук Артур віддав чудовий пас на Крижана Івана, останній втік від захисників і результативно пробив в дальній від кіпера кут. За декілька хвилин рахунок матчу міг подвоїтись. Балаж Олександр вийшов на побачення з воротарем, але на жаль кіпер «Вереса» вийшов переможцем з цієї дуелі і перевів м’яч на кутовий.
У другому таймі ужгородці не збавляли темп і продовжували насідати на ворота суперника. Спочатку на 69-ій хвилині Балаж Олександр вийшов на оперативний простір і без перешкод пробивав у дальній кут, але круглий оминувся з стійкою воріт. На 75-ій хвилині СДЮСШЮР забив другий м’яч. Рус Максим віддав результативний пас на Трайтлі Олександра  і останній з 7-ми метрів відправив м’яч у сітку воріт. Крапку в матчі поставив Крільо Юрій, він вже в кінці зустрічі обіграв опонента і чудово пробив в дальній кут.
Фінальний свисток зафіксував більш ніж впевнену перемогу СДЮСШОР U-17 з рахунком 3:0, хоча по правді кажучи голів у воротах «Вереса» могло бути значно більше.