СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. Безкомпромісна нічия СДЮСШОРа та Тернополя

Фотозвіт матчу ТУТ ! 
27-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 4-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали ДЮСШ ФА з Тернополя. Цього разу першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-15.
Гості доволі активно розпочали гру і вже на 7-ій хвилині відкрили рахунок, відзначився Маринорський Артем. Ближче до середини тайму ужгородці перехопили ігрову ініціативу і зуміли зрівняти рахунок на 27-ій хвилині. Бобик Костянтин скористався помилкою воротаря гостей, та холоднокровно головою відправив м’яч у сітку воріт. Відразу за декілька хвилин СДЮСШОР міг вийти вперед. Фенинець Тимофій опинився на небезпечній ударній позиції із 10-ти метрів сильно пробив, але на жаль, м’яч пролетів мимо воріт.
Другий тайм активніше розпочали вже ужгородці. Бобик Костянтин з 16-ти метрів небезпечно пробивав, але влучити в рамку воріт не зумів. В цілому територіальна перевага у другій половині гри була на боці підопічних Миколи Гібалюка. СДЮСШОРівці створили йще декілька напівмоментів, однак забити переможний гол на жаль, не зуміли.
Таким чином, фінальний свисток арбітра зафіксував безкомпромісну та бойову нічию 1:1.