СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. Прикра поразка СДЮСШОРа

Фотозвіт матчу ТУТ ! 
27-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 4-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали ДЮСШ ФА з Тернополя. У другому матчі недільного ігрового дня зустрілись команди вікових категорій U-17.
З самого початку матчу територіальною перевагою заволоділи господарі. СДЮСШОР створив декілька напівмоментів, які не призвели до справжньої небезпеки. Не дивлячись на ігрову перевагу ужгородців, відкрити рахунок у матчі зуміли тернопільчани. Результативним ударом відзначився Рудий Ростислав. Після пропущеного голу господарі активізувались в атакувальній фазі. Спочатку Крижан Іван наніс небезпечний удар, а потім Рус Максим пройшов по правому флангу і був збитий у штрафному майданчику гостей. Крижан Іван вдало реалізував пенальті. На 40-ій хвилині ужгородці могли вийти вперед. Активний Крижан Іван пройшов по правому флангу та прострілив на Крільо Юрія, останній у підкаті зумів пробити, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах від воріт.
В самому початку другого тайму гості вийшли вперед, дубль оформив Рудий Ростислав. Відразу за декілька миттєвостей Селеш Крістіан заробив перспективний штрафний і змусив суперника сфолити на собі. Для гравця тернопільської команди це порушення потягло за собою вилучення з поля. На жаль, реалізувати стандартне положення не вдалось. На 52-ій хвилині Крижан Іван звільнився від опіки та небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчика, однак круглий пролетів зовсім трохи мимо воріт. За хвилину до закінчення основного часу матчу ужгородці змарнували черговий стовідсотковий шанс. Після прострілу з лівого флангу, Чашин Ян не зумів як слід підлаштуватись під м`яч і як наслідок не влучив вже у порожні ворота суперника.
Фінальний свисток арбітра зафіксував прикру поразку СДЮСШОРа з рахунком 2:1. На жаль, нашим вихованцям для позитивного результату не вистачило якісного останнього пасу та холоднокровної гри на завершальній стадії атак.