СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 прийняв участь у престижному турнірі UTMOST CUP.

З 27-го по 31-ше жовтня команда СДЮСШОР U-13 перебувала у Вінниці, де прийняла участь у престижному турнірі UTMOST CUP. У цілому в цих змаганнях було 24 команди.
За підсумком жеребкування ужгородці потрапили до групи “D”.
До вашої уваги склад учасників групи “D” та результати матчів наших вихованців у груповому етапі :

Груповий етап СДЮСШОРівці закінчили на 4-му місці та пройшли до наступного раунду змагань, а саме матчів за 9-16 місця. У першій грі ужгородці поступились вишгородській “Чайці” з рахунком 2:1. У наступному поєдинку із місцевою “Нивою”, основний час матчу зікінчився нічиєю 0:0, однак у серії післяматчевих пенальті перемогли вінничани.  У заключному матчі за 13-те місце наші вихованці здобули перемогу над командою з Вінниці “БЛОХІНА ТА БЄЛАНОВА” з рахунком 1:0.
Таким чином, СДЮСШОР U-13 на турнірі UTMOST CUP посів 13-те місце. Також слід відзначити, що приз найкращого гравця СДЮСШОР отримав воротар нашої команди Білак Ростислав.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Юрій Шукаль : “Наша команда на цьому турнірі отримала ігрову практику проти дуже  сильних суперників і саме цим я безперечно задоволений. На цих змаганнях були представлені дійсно майже всі українські найсильніші колективи цієї вікової категорії. У кожному матчі мої підопічні дуже старались і по самовіддачі в мене немає зауважень, однак не рідко в нашій оборонній грі були недоліки через які ми пропускали голи. Саме над обороним аспектом ми будемо посилено займатись у навчально-тренувальному процесі. Також, хочу відмітити прекрасну гру на цьому турнірі нашого воротаря Білака Ростислава.”