СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 переміг у турнірі “Silver Cup”.

Наприкінці жовтня команда СДЮСШОР U-12 перебувала у Вінниці, де перемогла у престижному турнірі “Silver Cup”. У цілому в цих змаганнях було 24 команди.
До вашої уваги результати матчів наших вихованців у груповому етапі :
СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ 25 м. Київ    0:0
СДЮСШОР Ужгород – Зміна м. Київ   1:0
СДЮСШОР Ужгород – “Бразіл” м. Одеса  3:1
За підсумками групового етапу наші вихованці потрапили до чвертьфіналу турніру “Silver Cup”.  У тому матчі ужгородці зустрілись із ФК “Дніпро”, основний час матчу закінчився нічиєю 1:1, однак в серії післяматчевих пенальті СДЮСШОР здобув перемогу 3:1.  У півфіналі СДЮСШОР зіграв проти Івано-Франківського “Урагану”. Як і в минулому матчі основний час матчу закінчився нічиєю і в серії післяматчевих пенальті СДЮСШОР здобув перемогу 3:1. У фінальному поєдинку наші вихованці протистояли “Скалі” із міста Моршин. Матч вийшов важким та напруженим, однак підопічні Матвія Бобаля здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. 
Таким чином, СДЮСШОР U-12 здобув перемогу у турнірі  “Silver Cup”. Також слід, зазначити, що приз найкращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОР Готра Сергій.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Матвія Бобаля та гравців команди СДЮСШОР U-12 з перемогою у цьому престижному турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Матвій Бобаль : ” Я хочу подякувати своїм підопічним за проявлений характер, дисциплінованість на футбольному полі та волю до перемоги. Хлопці отримали ігрову практику проти сильних команд. Ми пройшли важкий шлях до фіналу і справедливо здобули перемогу на цьому турнірі.”