СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-7 перемагає на турнірі “FST Ukraine Cup”

З 6-го по 7-ме лютого в спорткомплексі “Зінедін” проходив дитячий турнір “FST Ukraine Cup”. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-7 (2014 р.н.) прийняло участь 12 команд, які були поділені на 3 групи. Серед учасників була команда СДЮСШОР U-7.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-7 :

З максимальною кількістю балів наші вихованці кваліфікувались до наступного групового раунду змагань :

 

У всіх поєдинках вихованці Володимира Мухлиніна здобули напрочуд впевнені перемоги і без проблем дійшли до фінального матчу. У матчі за перше місце СДЮСШОРівці камня на камені не залишили від ФК “Минай”, та перемогли останніх з рахунком 6:0.
Як підсумок, СДЮСШОР U-7 здобув золоті медалі на дитячому турнірі “FST Ukraine Cup”. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено наших гравців Стегуру Давіда кращим воротарем турніру та Мигалину Олексія найкращим гравцем турніру.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Володимира Мухлиніна, гравців команди СДЮСШОР U-7 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-7 Володимир Мухлинін : ” Команда дуже задоволена перемогою на цьому турнірі. Для діток це справжнє свято.  За 2 дні ми провели 6 матчів, це хороша ігрова практика для футболістів. Хлопчики у кожній грі дуже старались продемонструвати свої найкращі футбольні якості і не даремно за всі матчі на цих змаганнях ми забили 41 гол, і жодного голу не пропустили у власні ворота.”