СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Нічийна гра між СДЮСШОРом та “Прикарпаттям”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
4-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 12-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали команду  “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). У другому матчі на поле вийшли команди вікових категорій U-14.
Початок матчу був досить спокійним, жодна з команд не побігла «стрім голов» в атаку. Здебільшого у першому таймі гра проходила у центральній частині поля, гольових моментів не було. Особливою активністю у складі ужгородців вирізнявся Андрейко Іван.
У другому таймі підопічні Анатолія Деревлянки активізувались у атакульній грі. Спочатку після навісу з кутового Кузьма Іван небезпечно пробивав, але м`яч пролетів вище воріт. За декілька хвилин ужгородцям вдалось відкрити рахунок в матчі. Андрейко Іван невідпорно пробив з 17-ти метрів у дальній від кіпера кут. СДЮСШОР не зупинявся і продовжував атакувати. Деревлянка Даніель наніс сильний дальній удар, але кіпер гостей витягнув круглого з-під перекладини.У седерині тайму ужгородці несподівано пропустили, завдяки швидкій контратаці «Прикарпаття».
Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 1:1.