СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. Прикра поразка СДЮСШОРу.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
4-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 12-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали команду “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). Першими на чудово підготовлений після зимової паузи футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.
Початок матчу був за ужгородцями. СДЮСШОРівці на правах господаря взяли м’яч під свій контроль і вже в дебюті зустрічі заробили пенальті. Юришинець Назар був збитий захисниками «Прикарпаття». На жаль, Годя Дмитро не зміг реалізувати одинадцятиметровий удар і влучив у перекладину. Ближче до середини тайму гості зуміли вирівняти гру. Обидві команди створили йще декілька напів-моментів, які були не реалізовані. В цілому, з боку обох команд велась напружена та безкомпромісна боротьба за центральну частину поля.
Другий тайм не сильно відрізнявся від першого, команди боролись на кожному клаптику поля, а справжніх гольових моментів було обмаль. У середині другого тайму арбітр вилучив нашого захисника за позбавлення суперника очевидної можливості голу, однак не дивлячись на це підопічні Миколи Фанти продовжували шукати щастя біля воріт суперника. Матч наближався до свого закінчення, однак прикра помилка нашого воротаря дозволила «Прикарпаттю» забити гол і здобути 3 бали.