СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР впевнено перемагає ФК “Янтарний”

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
25-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 15-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали ФК “Янтарний” (Новояворівськ). Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.
СДЮСШОР активно розпочав матч і на протязі перших 10-ти хвилин створив декілька небезпечних моментів. Відзначитись могли Юришинець Назар та Маюр Ігор. В середині тайму ужгородці відкрили рахунок. Кобеляш Ігор вивів Діка Максима на побачення з воротарем, останній майстерно відправив м’яч в сітку воріт. За декілька хвилин СДЮСШОР подвоїв свою перевагу. Результативним ударом відзначився Кобеляш Ігор.
У другому таймі ужгородці так само активно побігли в атаку і вже на 49-ій хвилині Пімінов Мирослав вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем гостей. Гості все ж таки зуміли забити «гол престижу» на 53-ій хвилині і тимчасово скоротили відставання у рахунку. Однак, вже на 61-ій хвилині Кобеляш Ігор розтріляв кіпера гостей з 12-ти метрів і тим самим оформив дубль у матчі. Крапку у зустрічі поставив Юришинець Назар, який скористався відмінним пасом Годі Дмитра.
Як підсумок, більш ніж впевнена перемога підопічних Миколи Фанти з рахунком 5:1.