СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати першого туру матчів СДЮСШОР у Вищій лізі ДЮФЛ України.

Фотозвіт матчів дивіться ТУТ !
5-го вересня команди ужгородського СДЮСШОР розпочали цьогорічні виступи у Вищій лізі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України. У першому турі СДЮСШОРівці грали проти АФ “Минай”. 
 
U-16. СДЮСШОР Ужгород – АФ Минай   3:1
Обидві команди розпочали цю гру доволі обережно. СДЮСШОРу у середині першого тайму вдалось відкрити рахунок у матчі завдяки успішно виконаному пенальті від Прокопіва Андрія. За декілька хвилин минайці зуміли вирівняти паритет на табло. У другому таймі перевага підопічних Миколи Гібалюка стала більш очевидною і як наслідок наші вихованці забили йще два голи. Спочатку Ігор Кобаль виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника і без проблем розстріляв кіпера гостей з 5-ти метрів. А згодом, Фенинець Тимофій холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч з воротарем “Минаю”. Отож, впевнена перемога СДЮСШОРу з рахунком 3:1.
U-14. СДЮСШОР Ужгород – АФ Минай   0:1
У першому таймі СДЮСШОР створив декілька гострих моментів, проте саме гостям вдалось відкрити рахунок у матчі. Після пропущеного голу підопічні Юрія Шукаля добавили обертів і продовжували йще активніше атакувати ворота “Минаю”, однак на жаль, реалізувати бодай один момент не зуміли і як підсумок перемога минайців з мінімальним рахунком.
U-17. АФ Минай – СДЮСШОР Ужгород    2:3
Голи у складі СДЮСШОР : Маюр Ігор, Напуда Валентин, Кобеляш Ігор. 
U-15. АФ Минай – СДЮСШОР Ужгород    2:0