СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ Україна U-16. СДЮСШОР продемонстрував чудову гру, але здобути перемогу не зумів.

26-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 4-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали вінницьку “Ниву”. Першими на футбольний газон вийшли команди вікових категорій U-16.
У першому таймі обидві команди створили достатню кількість гольових моментів. Спочатку Немєцков Микита з близької дистанції міг забивати гол, але на жаль, пробив головою вище воріт. Згодом, Фенинець Тимофій чудово виконав штрафний удар, але круглий пролетів вище воріт. Гравці «Ниви» зуміли відповісти і створили декілька небезпечних моментів, які не реалізували. На останній хвилині в СДЮСШОРа був найреальніший шанс відкрити рахунок. Фенинець Тимофій знову вдало виконав штрафний удар і гостей від пропущеного голу врятувала штанга воріт.
У другому таймі підопічні Миколи Гібалюка нарощували темп гри і їхня перевага була все більше відчутнішою. СДЮСШОРівці створили безліч гольових моментів. Нагоди для взяття воріт мали : Немєцков Микита, Бобик Костянтин, Кобаль Ігор, але на жаль жоден з цих шансів не був реалізований.
Як підсумок, нульова нічия при повному домінуванні СДЮСШОРа на футбольному полі у другому таймі.