СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 прийняв участь у турнірі “Ruh Winter Cup”.

Команда СДЮСШОР U-13 прийняла участь у престижному міжнародному турнірі “Ruh Winter Cup”, який проходив у Винниках з 9 по 12 грудня.  У цілому в цих змаганнях було 28 команд.
За підсумками жеребу СДЮСШОР потрапив до групи “А”. До вашої уваги результати матчів наших вихованців у груповому етапі :

За підсумками групового етапу наші вихованці потрапили до наступної стадії змагань міні-турніру “Silver Cup”.  Саме у цій лізі підопічні Матвія Бобаля на груповій стадії продемонстрували чудову гру, посіли перше місце у групі та здобули путівку до півфіналу.

У напруженому півфінальному матчі СДЮСШОРівці програли ФК “Одеса” з рахунком 2:0.
У підсумку, СДЮСШОР U-13 посів 4-те місце на турнірі “Ruh Winter Cup – Silver League”. Приз найкращого захисника Silver League отримав – Кепич Павло.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Матвій Бобаль : ” На цьому турнірі ми отримали ігрову практику проти  сильних команд і побачили свої слабки сторони і те, що нам є куди прогресувати. Матчі проти таких сильних противників дуже корисні для діток. Потрібно буде також, провести якісну додаткову селекцію. Самі змагання були дуже добре організовані, команди були дуже сильні і умови були на високому рівні. Також, хочу подякувати керівництву нашої школи, що погодили участь команди на цьому престижному турнірі.”