СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 посів друге місце на турнірі “FST Ukraine Christmas Cup”

З 25-го по 26-те грудня у спорткомплексі “Зінедін” проходив дитячий турнір “FST Ukraine Christmas Cup”. Змагання проводились серед гравців вікових категорій U-8 (2014 р.н.). У турнірі прийняло участь 12 команд, серед яких був СДЮСШОР.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-8 (2014 р.н.) :
СДЮСШОР – “FSG-C”     3:0
СДЮСШОР – “Zinedine 1”    7:0
СДЮСШОР – ФК “Свалява-2”    7:1
Зі стовідсотковим переможним результатом наші вихованці успішно пройшли до наступного турнірного раунду. Пропонуємо вам ознайомитись із результатами матчів СДЮСШОР у наступному груповому раунді.
СДЮСШОР – В. Березний “Фаворит”    3:1
СДЮСШОР – ФК “Свалява-1”    5:1
Отож, юні СДЮСШОРівці і тут здобули перемоги у всіх матчах і пройшли до фіналу змагань. У матчі за золоті нагороди проти команди “FSG-A”,   СДЮСШОР поступився з рахунком 4:1. Єдиний забитий м`яч у нашій команді провів Коваль Міхел.
Як підсумок, СДЮСШОР U-8 посів друге місце на турнірі “FST Ukraine Christmas Cup”. Також зазначимо, що організатори змагань визнали Бойчука Олександра найкращим захисником турніру, а Коваля Міхела найкращим півзахисником.
Тренер команди СДЮСШОР U-8 Пінковський В`ячеслав : На цьому турнірі ми зіграли 6 матчів, із яких у 5-ти здобули переконливі перемоги і тільки у фіналі поступились. В цілому вважаю, що дітки впродовж турніру демонстрували гарну та якісну гру. Звичайно, ми розуміємо і бачимо безліч ігрових аспектів, які нам потрібно покращувати.