СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Жіноча команда СДЮСШОР WU-17 посіла друге місце на міжнародному турнірі в Угорщині.

Фотозвіт турніру дивіться ТУТ !
З 7-го по 8-ме січня в угорському місті Готвон проходив міжнародний турнір серед жіночих футбольних команд. Змагання проводились серед гравців вікових категорій WU-17. У турнірі прийняло участь 6 команд з таких країн як Угорщина, Словаччина, Чехія та Україна. Представником України була новостворена жіноча команда СДЮСШОР. До речі, для наших дівчат це був перший досвід офіційних міжнародних баталій.
Змагання проводились за коловою системою і відповідно наша команда мала можливість зіграти проти усіх учасників. 
До вашої уваги результати зіграних матчів команди СДЮСШОР :
СДЮСШОР – FC “Hatvan”     1:0
Гол у складі СДЮСШОР : (Леспух Каріна)
СДЮСШОР – FC “Ferencvarosi”    0:1
СДЮСШОР – FC “Union Nové Zámky”    1:0
Гол у складі СДЮСШОР : (Бондаренко Тетяна)
СДЮСШОР – MFC “Pecsi”    1:1
Гол у складі СДЮСШОР : (Бондаренко Тетяна)
СДЮСШОР – FC “Tatran Prešov”     2:1
Гол у складі СДЮСШОР : (Леспух Каріна, Балега Ірина)
Всі матчі на турнірі видалися доволі напруженими й непередбачуваними, особливо завершальний поєдинок зі словацьким FC “Tatran Prešov”. У разі поразки закарпатки фінішували б четвертими, за нічиєї – третіми й з урахуванням виграшу стали б другими. Наші дівчата в ході поєдинку поступалися 0:1 та все ж продемонстрували закарпатський нездоланний дух та волю до перемоги і здобули вікторію – 2:1. 
У результаті наші дівчата набрали 10 залікових балів, цей показик забезпечив СДЮСШОРу срібні медалі.
Тренер команди СДЮСШОР WU-17 Костевка Кристина : “Це був наш перший досвід турнірних баталій і звичайно, що у дівчат перед кожним матчем було неабияке хвилювання, однак ми продемонстрували досить не погану гру і здобули хороший результат. Разом з тим зазначу, що під час турніру я побачила декілька слабких сторін у нашій грі над якими нам потрібно посилено працювати під час навчально-тренувального процесу. Сам турнір був добре організований і ревень команд-суперниць був досить високий, тому такі турніри надзвичайно корисні для нашої команди. На сам кінець я хочу подякувати своїм підопічним за якісну та самовіддану гру, дівчата на полі та за його межами були по справжньому як то кажуть єдиним цілим. Також слова вдячності хочу висловити заступнику голови Закарпатської ОДА Ігорю Сергійовичу Шинкарюку та директору СДЮСШОР Вадиму Івановичу Дьордю, які були з нами на цьому турнірі, палко підтримували нас у кожному матчі та надихали на перемоги.”