СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-17 розпочинає з перемоги у “Зимовому Кубку ДЮФЛ України U-19”

5-го лютого команда СДЮСШОР U-17 розпочала свої виступи у “Зимовому Кубку ДЮФЛ України U-19”. За підсумками зонального жеребу підопічні Миколи Фанти були віднесені до 8-ої групи разом із командами : “Мункач” U-17 (Мукачево) та “Прикарпаття СДЮСШОР” U-17 (Івано-Франківськ). До речі, обидва наші противники є представниками Еліт ліги ДЮФЛУ.
У першому матчі, який проходив у селі Дерцен, СДЮСШОР зустрівся з Івано-Франківським “Прикарпаттям”. Першими відкрили рахунок гравці “Прикарпаття”. Однак, пропущений м`яч не знітив ужгородців і підопічні Миколи Фанти відповіли надзвичайно ударною тридцятихвилинкою протягом, якої зуміли забити 4 голи. У складі нашої команди забитими голами відзначились : Юришинець Назар, Маюр Ігор та дубль на рахунку Годі Дмитра.
Отож, СДЮСШОР розпочинає з впевненої перемоги у “Зимовому Кубку ДЮФЛ України U-19”, проти представника Еліт ліги ДЮФЛУ – “Прикарпаття СДЮСШОР” U-17 з рахунком 4:1. Наступний свій матч наші вихованці проведуть 6-го лютого проти “Мункач” U-17 (Мукачево).