СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів третє місце у благодійному турнірі “Грай-допомагай”

4-го червня команда СДЮСШОР U-10 пройняла участь у благодійному турнірі  “Грай-допомагай”. Всі кошти, які були зібрані на змаганнях були передані на потреби ЗСУ.  В цілому на турнірі було 14 команд учасниць, які були розділені на 2 групи. 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії :
СДЮСШОР – ФК «Сузір`я» (Свалява)   2:2
СДЮСШОР – FSG (Ужгород)  3:0
СДЮСШОР – ФК “Зінедін-B”    2:0
СДЮСШОР – ФК «Минай»   2:0
СДЮСШОР – ФК “Олімп” (Ужгород)   1:1
СДЮСШОР – FST”Україна” (Невицьке)   5:1
За підсумком групового раунду СДЮСШОР набрав 14 балів та посів друге місце місце. Цей показник дозволив нашим хлопцям пробитись до пів фіналу у якому, на жаль СДЮСШОР поступився ФК “Бронька” із Довгого 1:0. У матчі  за бронзові нагороди підопічні Дениса Пахомова обіграли ФК “Зінедін” 4:1. Отож СДЮСШОР U-10 у благодійному турнірі  “Грай-допомагай” посів 3-тє місце.  Також слід, відзначити, що приз найкращого захисника турніру отримав гравець СДЮСШОР Віктор Югас.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Денис Пахомов : “В цілому якість гри, яку демонстрували мої підопічні мені сподобалась, однак нам потрібно вдосконалюватись у реалізації гольових нагод і результати будуть ще кращими.  Також зазначу, що проведення такого турніру це дуже важливо і ми раді, що змогли долучитись до допомоги Збройним Силам України.”