СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованець СДЮСШОР Євген Кічун дебютував за “Пушкаш Академію”.

Вихованець СДЮСШОР Євген Кічун вперше зіграв за першу команду “Пушкаш Академії” вийшовши на поле у Лізі конференцій проти португальського клубу “Віторія Гімарайнш”.
Зазначимо, що минулий сезон Євгеній провів у другій команді “Академії Пушкаш”, яка виступає у третій лізі Угорщини. Євген зіграв 29 матчів та забив 2 голи.
Підготовку до нового сезону вихованець ужгородського СДЮСШОР розпочав з першою командою. І зрештою,  28 липня, у матчі-відповіді Євген отримав нагоду вперше вийти на поле за основну команду і одразу в єврокубках. На 70-ій хвилині Кічун вийшов на поле замінивши  екс-форварда Зорі Шахаба Захедітабара. Гра завершилась нульовою нічиєю, однак для Євгена Кінчуна цей день буде пам’ятним.
Керівництво та колектив СДЮСШОРу,  вітає Євгена Кічуна із дебютом за першу команду “Пушкаш Академії” та бажає йому перемог на футбольному полі і професійного зростання.
Нам вдалось поспілкуватись із Євгеном, який розповів нам про свої емоції в дебютному матчі : “Коли виходиш на футбольне поле в такому матчі то тебе завжди переповнюють емоції,а це ще й був мій дебют. Можна сказати, що збулась моя маленька мрія, адже я завжди мріяв зіграти у єврокубках. Звичайно перед виходом на поле був мандраж, без нього ніяк, однак після першого дотику до м`яча, він пропав. В цілому я задоволений своїм дебютом, але завжди треба прагнути до більшого. На жаль,ми не пройшли далі у турнірній сітці, але я щасливий, що дебютував у професійному футболі. Хочу висловити слова вдячності всім хто мене підтримував і вірив у мене. Окремо хочу подякувати своєму тренеру в ужгородському СДЮСШОР Тарасу Васильовичу Вайданичу. Взагалі роки проведені у СДЮСШОР були для мене незабутніми, адже я прийшов у цю школу у 4 роки, і саме у СДЮСШОРі я отримав базові знання і я багато чому навчився.”