СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вдалий старт команди СДЮСШОР WU -15 у “Кубку дівочої ліги України” з футболу

Сьогодні команда СДЮСШОР WU -15 під керівництвом тренерів Крістіни Костевки та Анастасії Сірмай розпочала свої виступи у “Кубку дівочої ліги України” з футболу.
Нещодавно відбулося жеребкування попереднього етапу “Кубку дівочої ліги України” з футболу серед команд віком до 15 років. У змаганнях приймає участь 20 команд, серед яких і наш СДЮСШОР WU -15. Кубок ліги WU-15 буде проходити у два етапи: попередній та фінальний. У попередньому етапі команди розподілені на групи за територіальним принципом будуть грати за коловою системою в одне коло згідно з жеребкуванням.
Переможці груп потрапляють до ¼ фіналу, де з одного матчу згідно календаря визначають переможця та потрапляють до фінального етапу.
Як ми вже зазначили наші дівчата розпочали сьогодні свою участь у “Кубку дівочої ліги України”. У першому матчі СДЮСШОРу протистояла команда ДЮСШ м. Городенка з Івано-Франківської області. Ініціативою у матчі володіли гравці СДЮСШОР однак, на жаль не вдалось реалізувати всі гольові моменти, які були. Основний час гри закінчився нічиєю 1:1, голом у складі СДЮСШОР відзначилась Івасько Дарина. В серії післяматчевих пенальті влучнішими були наші вихованки, які здобули перемогу з рахунком 4:2.
Колектив СДЮСШОР вітає тренерів Крістіну Костевку та Анастасію Сірмай, гравців команди СДЮСШОР WU-15 з дебютною перемогою  у “Кубку дівочої ліги України” з футболу. 
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “У нас була якісна підготовка до цього турніру. Ми проводили 2 тренування на день, також були теоретичні заняття. Сьогоднішній матч пройшов в цілому не погано, дівчата старались виконувати установку на гру. На жаль погана якість футбольного поля у місті Городенка завадила нам продемонструвати швидку та комбінаційну гру в іншому випадку я впевнена, що ми б здобули перемогу в основний час. Хочу подякувати своїм підопічним за старанну гру та сьогоднішню перемогу.”
До вашої уваги склад групи “1” :
1. СДЮСШОР м. Ужгород, Закарпатська область
2. ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ
3. ДЮСШ м. Городенка, Івано-Франківська область